Željko o duetu sa Cecom: Vreme je da imamo nešto zajedničko

Autor:

Zabava

07.01.2024

23:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Željko Joksimović najavio dugo očekivanu saradnju sa folk divom

Željko o duetu sa Cecom: Vreme je da imamo nešto zajedničko

Foto: ATA Images

Željko Joksimović

Na predstojećem albumu Željka Joksimovića "preti" da se nađe i duetska pesma sa jednom od naših najvećih zvezda, Cecom Ražnatović. Željko je istakao da pesma još uvek nije gotova, ali da rade na njoj i da će biti jako dobra.

Postoji jedna pesma koju nisam ja komponovao i postoji ideja, e sad, siguran sam da bi to trebalo da se završi u nekom narednom periodu. Mi smo o tome često pričali, da treba nekad da napravimo duet, da imamo nešto zajedničko i evo, mislim da je sad ta prilika. Još pre nekoliko meseci smo Miloš Roganović i ja razgovarali o tome i eto... Jako je dobra pesma i ploča će biti jako dobra - rekao je Željko kroz osmeh za Telegraf, pa se osvrnuo na prvi singl "1000 žena" koji je zaintrigirao javnost jer se u njemu pojavljuje naga žena, što nije baš svojevrsno za ovog pevača i ono što on radi

-  To je toliko duga priča... Ima previše interesantih detalja oko te pesme. Spot ima umetničku crtu i svima se ta umetnička crta dopala, pa i meni naravno, uz sve to što je Lordan Zafranović kao jedan od najvećih reditelja svih vremena napravio. Spot budi jednu vrstu intrige koja nije niša drugo nego sama umetnost. Sve je onako atificirano što je bila želja i moja i Lordanova, ali znam na šta ciljate... Imaću dosta toga da kažem po tom pitanju i ljudi će se iznenaditi. Pesma je tek izašla, ostavićemo da se "krčka" još malo pa ćemo onda pričati- doda je Željko.

Na pitanje kako je njegova supruga Jovana Joksimović reagovala na ove interesantne kadrove, Joksimović je izbegao odgovor.

- Jovana je tu, slobodno je pitajte, mislim da će vam vrlo rado odgovoriti - poručio  je pevač.

  BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading