O POTEZU JOVANE JEREMIĆ UŽIVO U PROGRAMU SVI PRIČAJU: Voditeljka se pojavila u potpuno NOVOM IZDANJU, svi je gledaju i ne veruju! (FOTO)

Autor:

Zabava

19.01.2024

10:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Jeremić pokazala još jednom da je spremna da iskaže svoju originalnost!

O POTEZU JOVANE JEREMIĆ UŽIVO U PROGRAMU SVI PRIČAJU: Voditeljka se pojavila u potpuno NOVOM IZDANJU, svi je gledaju i ne veruju! (FOTO)

Foto: printscreen/RTV Pink

Jovana Jeremić

U jutarnjem programu "Jutro s dušom", voditeljka Jovana Jeremić iznenadila je svoje vernu publiku novom promenom na imidžu. Jovana je za današnje jutro odlučila da pokaže svoju svežu promenu na kosi, skrativši frizuru na paž. Ova neočekivana promena nije prošla neprimećeno, a pozitivni komentari su se nizali jedan za drugim.

Jovana je svojim hrabrim potezom pokazala da je spremna za promene i osveženje svog izgleda. Njen novi izgled je dočekan s oduševljenjem među gledaocima, a mnogi su istakli kako joj ova frizura izuzetno laska i ističe njen mladolik izgled.

Nakon što se pojavila s novom frizurom, društvene mreže su se usijale od pozitivnih komentara. Gledaoci su isticali koliko im se dopada Jovanin odvažan korak i kako nova frizura osvežava njen celokupan izgled. Mnogi su se složili da je ova promena bila pun pogodak i da Jovana izgleda sjajno s novom frizurom.


Ovom promenom, Jovana je još jednom pokazala zašto je jedna od najomiljenijih voditeljki u jutarnjem programu. Njen besprekoran stil i hrabrost da eksperimentiše s izgledom inspirišu mnoge žene širom zemlje. Jovana je dokazala da je promena dobrodošla i da svaka žena treba da se osjeća slobodno da iskaže svoju kreativnost kroz svoj izgled.

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Jovana Jeremić Novo jutro


Kao i uvek, Jovana Jeremić uspela je da iznenadi svoju publiku i da pokaže kako mala promena može napraviti veliku razliku. Nestrpljivo očekujemo šta nam sledeće sprema ova karizmatična voditeljka!

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ela

19.01.2024 10:59

Nit je gledam, nit verujem, nit me briga! A vi u naslovu "svi" i naj i naj! E, pa, nisu svi! Samo oni koji nemaju preča posla.

Odgovori 11 0