NAŠOJ PEVAČICI UGROŽENO ZDRAVLJE: Hitno sletela u Beograd, pa ide na OPERACIJU!

Autor:

Zabava

28.01.2024

23:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Edita Aradinović otkrila šta mora da operiše!

NAŠOJ PEVAČICI UGROŽENO ZDRAVLJE: Hitno sletela u Beograd, pa ide na OPERACIJU!

Foto: Republika TV

Poznata muzička zvezda Edita Aradinović nedavno je stigla u Beograd, a sa sobom je donela vesti o zdravstvenim problemima. Kako je istakla, suočava se sa upalom preponske kile i verovatno će morati na operaciju. 

- Imam upalu preponske kile, idem verovatno sad na operaciju, žurim na pregled kod doktora za kilu, možda će trebati da se ukloni - rekla je Edita za Blic.

Foto: ATA Images, Tiktok

Edita Aradinović

 

 Ova vest je sigurno iznenadila mnoge njene fanove, ali je istovremeno i podsetila na važnost brige o sopstvenom zdravlju. Pored zdravstvenih izazova, Edita je nedavno doživela i emotivni trenutak na svom nastupu. Naime, dobila je buket cveća od bivšeg dečka, koji je odmah bacila, praćeno izrazom nezadovoljstva.

Edita je nedavno dobila buket od bivšeg dečka na nastupu, koji je odmah bacila, pa opsovala.

Foto: ST/Vladimir Lukić

Edita Aradinović pevačica

 

- O bivšima sve najbolje, ne bih to komentarisala, bilo, pa prošlo, ishitrena je reakcija bila, emotivna. Precrtala sam ih. Uvek ima uspona i padova, to je život, non stop neke drame, valjda sam tako birala. Zahvalna sam kako ide karijera, radim na sebi. Žene trebaju malo više da cene sebe, a ne da padaju na skupe poklone, život je jedan - rekla je Edita.

Sve više što sam starija, sve više priželjkujem da se pojavi neki vitez, koji će zajedno sa mnom da gradi život. Vidiš kako je Seka Aleksić bila pametna. Mučila se, glupo zvuči, ali radila je i u nekom trenutku je presekla i rekla: "Ja hoću porodicu. Ne treba mi princ na belom konju, zajedno ćemo da napravimo nešto..." Ja kad kažem vitez, mislim u smislu da je tako odgajan da poštuje i majku i oca, i sestru i brata... Da je tu za tebe, da želi sa tobom sve, da želi da te predstavi i da želi da te podrži. Da se raduje tvojim uspesima i da bude uz tebe. Da bude normalan, dobar i duhovit. Da možemo da se smejemo, da može život da nam bude bajka. I još kad bi bio neki umetnik, ja bih uživala - rekla je medijima Edita. 

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading