KAKO LI ĆE KARLEUŠA REAGOVATI? Edita isprozivala JK, pa se POKAJALA javno!

Autor:

Zabava

06.01.2024

16:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Edita Aradinović se pokajala nakon sukoba sa Jelenom Karleušom!

KAKO LI ĆE KARLEUŠA REAGOVATI? Edita isprozivala JK, pa se POKAJALA javno!

Foto: instagram, ST/Vladimir Lukić

Pevačica Edita Aradinović bila je pozvana na promociju albuma "Alpha" i "Omega" muzičke zvezde Jelene Karleuše, nakon čega je rekla da oni nisu "njena šoljica čaja". Zbog ovoga se našla na Karleušinoj "crnoj listi", a ona je priznala koliko se razočarala u mlađu koleginicu. U javnost je potom isplivala i njihova privatna prepiska, a Edita je sada javno priznala da se kaje.

Republika

Foto: ATAImages

Edita Aradinović i Jelena Karleuša

- Iskreno, jezičara sam. Ja sam samo rekla iskreno "nije moja šoljica čaja", u smislu da obožavam njene stare pesme i pevala sam ih do skoro.... Onda se desio taj bezveze postupak, ja nemam problem sa egom do te mere. Neka ostane na ovome, svakako joj želim sve najbolje - izjavila je Edita za crnogorsku "TV E".

Podsetimo, Karleuša je tada, nakon Editine izjave, javno na društvenoj mreži Instagram priznala koliko ju je mlađa koleginica razočarala.

- Iskreno, budem nekada čak i tužna što su ljudi ovakvi... Ova devojka mi je bila simpatična, ali ona je jedna od bezbroj ovakvih sa javne scene koji se ponašaju ovako. Neko bi rekao da nije bitno šta npr. Edita ili bilo ko od njih kaže, već kako ću ja odgovoriti, jer mediji jedva čekaju da stave moje ime i odgovor zbog klikova... ali taj manir, taj trend omalovažavanja Jelene Karleuše samo zbog marketinga i naslova, uzeo je maha kao nikada do sad. Razumem ja da se najjači napadaju, ali... ja sam ipak samo žena koja je umorna od borbe, od odbrane, od vraćanja udaraca... Umorna sam - napisala je Karleuša putem storija na društvenoj mreži Instagram.

Republika

Foto: ATAImages

Jelena Karleuša i Edita Aradinović

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading