MAJCI SAM PRAVILA KUĆU, A ŽIVELA SAM KAO PODSTANAR: Zorica Brunclik se na praznik prisetila vremena kad se mučila da zaradi svoj dinar!

Autor:

Zabava

06.01.2024

15:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majku sam volela najviše na svetu i teško sam podnela je umrla. To Miroljub najbolje zna, htela sam da s njom odem i ja. Eto tako je bilo!

MAJCI SAM PRAVILA KUĆU, A ŽIVELA SAM KAO PODSTANAR: Zorica Brunclik se na praznik prisetila vremena kad se mučila da zaradi svoj dinar!

Foto: ST/Nikola Mutić

Zorica Brunclik

Pevačica Zorica Brunclik kaže da s porodicom provodi Božićne praznike, kao i da je to obično vreme kad se svi zajedno prisete detinjstva, odrastanja, životnih uspona i padova. Ona kaže da se neretko sedi vremena kada je živela kao podstanar, kao i da je već tada gledala kako da pomogne majci, pa joj je kupila stan od zarađenog novca i pevanja. 

Foto: printscreen/pink

Zorica Brunclik

Svi dolaze u vreme praznika kod mame, ali je ona sada malo manje orna nego pre da sve pripremi sama, zato što oni nakon ručka samo ustanu i odu. Sada zato svi ravnopravno učestvujemo u pripremi božićne trpeze. Prvo okupljanje nam je za Badnje veče. Tada svi postimo. Miroljub i unosi badnjak, a mi za njim idemo i pijučemo. Idemo oko stola tri puta i onda Miroljub stavi badnjak ispod stola uz neku paricu. Sutradan imamo položajnika, to bude unuk koji je uvek bio srećne ruke. Dođe ujutru i dobije poklon, obavezno. Uglavnom su to parice jer to decu najviše interesuje. Ja mesim česnicu, a novčić najčešće zapadne Miroljubu - objasnila je Brunclikova za Informer, nakon čega joj je posle kroz glavu prošlo to kako su ranije živeli:

Foto: ST/Vlada LUKIĆ

Zorica Brunclik i Miroljub Aranđelović Kemiš

- Kad sam počela da radim prvo sam majci napravila kuću, iako sam bila podstanar. Samo sam htela da komšiluk ne priča: Ćerka ti Zorica Brunclik, a ti još iz bunar vodu vadiš." Ja sam svoju majku volela najviše na svetu i teško sam podnela kad je umrla. To Miroljub najbolje zna, htela sam da s njom odem i ja. Eto tako je bilo - kaže folkerka. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading