ZORICA BRUNCLIK OKUPILA POLA ESTRADE: Blješte koverte i skupoceni pokloni na punoletstvu unuke (FOTO)

Autor: P. R. / G. D.

Zabava

28.12.2023

21:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Evo ko se sve sjatio na privatno slavlje!

Danas je poseban dan za porodicu Brunclik-Aranđelović, jer njihova mezimica Sara, unuka Zorice Brunclik i Miroljuba Aranđelovića Kemiša, slavi svoj 18. rođendan. Ponosni baba i deda su okupili poznate ličnosti estrade kako bi proslavili ovaj važan događaj.

Sara je na proslavu svog punoletstva došla obučena u crnu dugačku haljinu sa golim ramenima, upotpunjenu štiklama i elegantnom ogrlicom oko vrata. Njen sofisticirani modni izbor privukao je pažnju prisutnih, a mlada naslednica je sve očarala svojim blistavim stajlingom.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Zorica i Kemiš sa unukom Sarom

- Ne znam da li ću pevati večeras, ali sigurno znam da ću plakati. Ja sam bila pristuna na rođenju svakog svog unučeta, a pošto je ona bila prva... Ovo veče je za mene posebno emotivno - rekla je folk zvezda za Republiku, a Kemiš je otkrio da je unuka imala posebnu želju da on ponese harmoniku i da joj zasvira.

Među prvima koji su stigli na proslavu bio je harmonikaš Aca Sofronijević, dugogodišnji prijatelj porodice. Takođe, prisustvovali su i Zoričin zet pevač Miloš Vujanović, suprug njene ćerke Zlate, kao i Mihajlo Šaulić, sin pokojnog Šabana Šaulića, koji je došao u pratnji svoje supruge i majke.

Sve zvanice su, kako su nam otkrile, došle sa skupocenim poklonim ili kovertom u kojem su nalazile pozamšne svote novca.

Baba Zorica i deda Kemiš potrudili su se oko svih detalja proslave, uključujući i dekoraciju i pozivnice. Sve je bilo pažljivo osmišljeno kako bi proslava bila nezaboravna za njihovu voljenu unuku Saru. Ova proslava punoletstva unuke Sare definitivno je bila događaj koji će se dugo pamtiti, okupivši poznata imena estrade i naglasivši mladu naslednicu kao zvezdu večeri

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading