KUMA HARISA I MELINE OJADILA BIVŠEG MUŽA ZA 900 MILIONA EVRA: Slavica je imala najskuplji razvod u istoriji (FOTO)

Autor:

Zabava

28.01.2024

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Venčala je Harisa i Melinu Džinović, a profitirala od razvoda sa bivšim mužem!

KUMA HARISA I MELINE OJADILA BIVŠEG MUŽA ZA 900 MILIONA EVRA: Slavica je imala najskuplji razvod u istoriji (FOTO)

Foto: ATA Images, Credit: NIVIERE/LORENVU/NIKO / Sipa Press / Profimedia

U javnosti je poput bombe odjeknula šokontna vest da se estradni par Haris i Melina Džinović razvode nakon 22 godine zajedničkog života. Pevač i modna kreatorka venčali su se 2014. godine na jahti "Malteški soko", koja je u vlasništvu Filipa Ceptera, koji im je kumovao, dok je kuma na svadbi bila Slavica Eklston, bivša supruga vlasnika "Formule 1" Bernija Eklstona.

Slavica Eklston, rođena kao Slavica Radić, proslavila se kao model pre nego što je postala poznata kao supruga Bernija Eklstona, bivšeg izvršnog direktora "Formule 1". Rođena u Hrvatskoj, Slavica je svojom lepotom osvojila modnu industriju i postala jedan od najtraženijih modela svoje generacije.

Republika

Foto: Profimedia

Slavica Eklston je bila kuma Harisu i Melini Džinović na venčanju

Slavica je 1985. godine upoznala Eklestonea, a njih dvoje su se venčali iste godine. Njihov brak privukao je pažnju javnosti zbog ogromnog razmaka u godinama (Bernie je bio 28 godina stariji od nje), ali i zbog činjenice da je Slavica bila znatno viša od svog voljenog. Ipak, njihova ljubav je prevazišla sve prepreke i trajala je punih 23 godine, sve do njihovog razvoda 2009. godine.

Republika

Foto: Credit: NIVIERE/LORENVU/NIKO / Sipa Press / Profimedia

Slavica i Berni Eklston

Razvod od Bernija donela joj je nasledstvo od skoro 900 miliona evra čime je postala jedna od najbogatijih žena u Velikoj Britaniji. Ovo nasleđe je došlo kao deo Bernijevog dogovora o razvodu, a Slavica je tom prilikom postala poznata po tome što je dobila najveći iznos odštetnog nasleđa u istoriji te države. Slavica je takođe poznata po svom humanitarnom radu i filantropiji, posvećujući deo svog bogatstva različitim dobrotvornim organizacijama i fondacijama, posebno onima koje se bave zaštitom žena i dece.

Republika

Foto: shutterstock

Slavica Eklston sa ćerkom Tamarom

Iako je njen brak sa Bernijem završen, Slavica je ostala posvećena majka svojim naslednicima, ćerki Tamari i Petri. Njih dve su nasledile majčinu lepotu, ali se odlučile za manje eksponirane živote, izbegavajući javni svet slavnih i bogatih. Nakon razvoda, Slavica se povukla iz javnog života i posvetila privatnom životu, udaljivši se od medijske pažnje koja je pratila njen brak sa Bernijem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading