VODITELJKA PINKA TRPELA NASILJE OD PARTNERA: Zgodna do bola, a njeno PRIZNANJE uteruje jezu u kosti!

Autor:

Zabava

28.01.2024

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maltretirali su je jer nisu mogli da se nose s njom!

VODITELJKA PINKA TRPELA NASILJE OD PARTNERA: Zgodna do bola, a njeno PRIZNANJE uteruje jezu u kosti!

Foto: printscreen/RTV Pink

Voditeljka televezije Pink, Bojana Lazić, otvorila je dušu jednom prilikom i priznala da je trpela psihičku torturu od strane bivših partnera.

- Dešavalo se da me psihički maltretiraju zbog nekog svog ličnog nezadovoljstva ili prosto što misli da sam mnogo bolja od njega i ne zna na koji način to da "ishendluje" - rekla je Bojana, a Vesna de Veniča tada dodala:

- Ako muškarac nije uspešan, onda je žena kriva što nije uspešan, to je vrlo opasno - rekla je Vesna u emisiji "Magazin IN".

Republika

Foto: printscreen/RTV PINK

Bojana Lazić voditeljka Pinka

Bojana je istakla da je, s druge strane, uvek nailazila na podršku od žena.

- Lepa žena se lepoj ženi raduje. Nikada ništa loše nećeš čuti od lepe i uspešne žene - zaključila je voditeljka emisije "Premijera - Vikend Specijal".

Inače, Bojana Lazić je poznata po svom atraktivnom izgledu koji privlači veliku pažnju, naročito jačeg pola. Međutim, voditeljka je negirala spekulacije o plastičnim operacijama.

- Nikada nijednu plastičnu operaciju nisam imala, iako mi mnogi ne veruju. Ali naravno nisam protiv njih, čak sam uvek za to da se koriguje sve što nekome smeta u granicama normalne. Nega pre svega je najvažnija. Korigovala sam u usne hijaluronom i za sada nemam ništa drugo u planu - rekla je Bojana jednom prilikom, preneo je Blic.

Republika

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Bojana Lazić voditeljka Pinka

Podsećanja radi, na domaćim portalima i u javnosti se povela polemika da će voditeljka Bojana Lazić zameniti svoju koleginicu Sanju Kužet, te umesto nje voditi popularno muzičko takmičenje "Zvezde Granda", s obzirom da je Kužetova otišla na trudničko bolovanje.

- Emisija "Premijera - Vikend Specijal" i "Zvezde Granda" su na istoj televiziji, tako da bi to bila dobitna kombinacija. Videćemo - izjavila je Bojana nedavno za Republiku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading