JOVANA JEREMIĆ IZLETELA IZ STUDIJA, PA PLAKALA KAO KIŠA: Dečak u invalidskim kolicima "hodao" na rukama, da dođe do nje!

Autor:

Zabava

27.01.2024

23:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Jeremić se rasula u komade, nakon što je ugledala nepokretnog dečaka, koji je na sve načine pokušavao da dođe do nje.

JOVANA JEREMIĆ IZLETELA IZ STUDIJA, PA PLAKALA KAO KIŠA: Dečak u invalidskim kolicima "hodao" na rukama, da dođe do nje!

Foto: instagram.com/jovanajeremicmilosevic

Jutarnji program koji vodi Jovana Jeremić poznat je po svojoj raznovrsnosti i zanimljivim temama, ali jedan nedavni događaj posebno je dirnuo srca gledalaca. Nakon završetka programa, Jovanu je sačekao mališan Metodije, koji je izrazio veliku želju da je upozna. Ovaj preslatki dečak, koji je zbog zdravstvenih problema vezan za kolica, nije dozvolio svojoj situaciji da ga spreči da ostvari svoju želju.

Metodije je pokazao neverovatnu odlučnost i ljubav prema Jovani Jeremić. Prema rečima njegove majke, on je bio uporan u vežbanju kako bi mogao da ustane iz kolica i sretne svoju omiljenu voditeljku. Ova potresna priča o snazi volje i ljubavi dodirnula je mnoge, a Jovana se nije libila da podeli ovaj emotivni trenutak sa svojim pratiocima na društvenim mrežama.

Republika

Foto: instagram.com/jovanajeremicmilosevic

Jovana Jeremić

 

Jovana Jeremić nije krila svoje oduševljenje i emotivnost tokom susreta sa Metodijem. Njena reakcija na iznenađenje bila je iskrena i ganula je mnoge. U svojoj objavi na društvenim mrežama, voditeljka je podelila svoje duboke emocije, ističući da joj je današnji dan bio jedan od najemotivnijih. Njena iskrenost i toplina dodatno su približile njen odnos sa publikom i pokazale koliko joj je stalo do svojih vernih pratilaca.

- Danas sam imala najemotivniji dan. Moja duša je toliko vrištala zbog nemoći da pomognem Metodiju. Po izjavi njegove majke, ovo dete me patološki voli. Samo zbog Jovane Jeremić je vežbao da na rukama ustane iz kolica iako ne može da hoda. Želja mu je bila da me upozna. Dovela ga je majka na Pink. Nisam znala šta me čeka kada sam krenula kući posle jutarnjeg. Čista ljubav - napisala je voditeljka na storiju na Instagramu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading