TRI PUTA DNEVNO IMAM ODNOSE SA DRAGANOM! Ovako Jovana Jeremić održava VITKU LINIJU!(VIDEO)

Autor:

Zabava

30.12.2023

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kraljica šera, Jovana Jeremić , u novogodišnjem intervjuu za Republiku progovorila o najvećoj intimi.

Voditeljka Pink televizije Jovana Jeremić ekskluzivno za Republiku pokazala je novogodišnja izdanja u kojima će izdominirati u jutarnjem programu, kao i za Badnje veče, jutro i Božić. Kraljica šera tvrdi da izgleda nikad bolje, te da je fizičku liniju dovela do perfekcije zahvaljujući dečku Draganu Stankoviću, s kojim, kako kaže, upražnjava seks tri puta dnevno.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Jovana Jeremić nikad izazovnija

- Jeste, kako nije zaslužan, redovan seks za doručak, ručak i večeru. Dobar je Dragan, odličan, mogu da ti kažem. Može to Dragan da isprati sve, trudi se. Nemoj da sumnjaš, previše je dominantan, on prati čak i ovaj razgovor iako nije s nama, on je Veliki Brat u svakom smislu. Super je seks, to se podrazumeva, ali i zdrava, ishrana i redovan trening su bitni. Treniram svaki dan, vodim računa, ali, pored seksa i vođenja ljubavi, ja vodim ljubav jer Dragana volim. Gde je Dragan mene najviše podržao? Da smršam. On mi je dao vetar u leđa da smršam još tri-četiri kilograma, da bih bila, kako je on rekao, praćka i sajla - kaže Jovana, te otkriva da joj je novi dečko korigovao ishranu:

Foto: ST/Vladimir Lukić

Jovana Jeremić liniju dovela do savršensta

Rekao mi je: "Bićeš još lepša ako smršaš još tri-četiri kilograma", pitala sam kako, onda je on korigovao moje jelovnike pored nutricioniste, uputio me u taj kalorijski unos koji ne smem da prekoračim. Svaki dan šta treba da potrošim i stvarno sam smršala, ali najvažnije je što sam se ja redefinisala, to su mnogi primetili.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Jovana Jeremić i Dragan Stanković u zanosu

Jeremićka, čiji su stajlinzi sve, samo ne obični, najavljuje da se od nje svašta novo može očekivati i u novoj godini.

Foto: printscreen/RTV Pink

Jovana Jeremić sedi u krilu Deda Mrazu

- Biće nešto avangardno, nesvakidašnje. Šta neće biti? Neće biti jednostavno, svedeno, mrzim svedene stvari, te svedene su mi došle glave. Od tih svedenih mi avangardne ne možemo da dođemo na red. Skromno - ne, nikako, skromno ništa ne podnosim, biće sve veliko mega, giga, sjajno, galantno, široko, bogato, to je Jovana Jeremić. Imam savetnike, dosta devojaka koje brinu o mom izgledu, najviše moja Maja, čije haljine nosim. Ona mi kaže: "Jovana, skini to, moraš da izgledaš skupo, da bi ulovila bogatog, moraš da izgledaš skupo." Ponavljala mi je to pola godine i ti njeni recepti su mi doneli top-novog frajera.

Foto: ST/Vladimir Lukić

Jovana Jeremić mami uzdahe svojom pojavom

Jovana: Dragan ne voli kad sam gola

Jovana Jeremić priznaje da njen novi dečko s vremena na vreme voli da joj skrene pažnju na oblačenje, te iako želi da ona izgleda zavodljivo, bitno mu je da ne pređe granicu i bude vulgarna.
- On je veliki džentlmen i voli da me vidi u damskim kombinacijama. Malo mi je sugerisao, dva-tri puta, ne voli da budem preterano gola. Sugeriše, zamoli me da to bude nešto seksi jer on voli kad sam ultra seksi, ali da ne budem vulgarna. Nego seksi provokativna, a opet dama. U pravu je, on me dosta korigovao poslednjih meseci koliko smo u vezi i, kao što vidiš, izgledam nikad bolje, to je malo zbog njega. Želim da bude ponosan na mene, važno mi je da i on bude srećan zato što sam njegova žena. Neke od ovih haljina je trebalo da obučem na svadbu njegovog sina, sve ih je prvo video i odabrao onu koju sam nosila.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Jovana Jeremić ulazi zaljubljena u novu godinu

Novu godinu dočekujemo s Vučićevićem i Zoranom Babićem

Novogodišnju noć voditeljka Jovana Jeremić dočekaće u društvu partnera i prijatelja, među kojima i s njihovim budućim kumom Draganom Vučićevićem, te političarem Zoranom Babićem.
- Idemo s prijateljima, ništa ne krijemo, čak ćete nas i videti. Na javnom smo mestu, idemo s Vučićevićem, Zoranom Babićem i njegovom suprugom, biće nas šest bračnih parova. Moram da kažem da je Dragan video duplericu Srpskog telegrafa gde mu astrolog prognozira brak i potomstvo sa mnom. Sve je video, ne buni se uopšte, čak je rekao: "Može, ljubavi, sve unapred potpisujem" - zaključila je voditeljka.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Petar

30.12.2023 22:15

Nasledje " Ibarske magistrale" !!!!

Dejan

17.01.2024 23:07

Kakav gad,ne prromovisite ovu budalu i krndelja od zene,cvikovane i umisljene da je neka bitna,al budala sa dijagnozom i ozbiljnim zahtevom za hospitalizaciju.