"JE L' OVO KONAC ILI KUPAĆI?" Žena od sultana u nikad vrelijem izdanju, obline prelivaju - nije za one sa SLABIM SRCEM! (FOTO)

Autor:

Zabava

24.01.2024

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tijana zapalila društvene mreže!

"JE L' OVO KONAC ILI KUPAĆI?" Žena od sultana u nikad vrelijem izdanju, obline prelivaju - nije za one sa SLABIM SRCEM! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Poznata srpska pevačica Tijana Milentijević trenutno provodi vreme na egzotičnoj destinaciji, a svoje pratioce na društvenim mrežama svakodnevno obraduje vrelim fotkama sa plaže. Ovog puta, Tijana je oduševila svoje fanove pozirajući u minijaturnom bikiniju i istakla svoje bujne obline.

U prvom planu na jednoj od fotografija je pevačicina savršeno oblikovana zadnjica, koja je izazvala veliku pažnju i dobila više od 21 hiljadu lajkova.

- Na meni samo so, a ta so tebi slatka je - glasio je opis njene fotografije, a ova objava izazvala je lavinu komentara, a mnogi su se divili Tijaninoj figuri i odabiru kupaćeg kostima.


Kako su komentari nizali jedan za drugim, pažnju su privukli neki od duhovitih komentara poput: "Je l' ovo konac ili kupaći?", "Prešišala i Sandru Afriku", "Žena od sultana je dala", "U brate šta je ovo". Tijana je još jednom istakla zašto važi za "najbolju guzu estrade" i time dodatno oduševila svoje fanove.

Osim ove objave, Tijana je redovno delila slike sa odmora, otkrivajući deliće rajskih plaža Dominikanske Republike. Njeni pratioci su imali priliku da uživaju u predivnim pejzažima, ali i da vide zašto je Tijana poznata po svojoj atraktivnoj figuri.

 

 


S obzirom na to da je Tijana veoma popularna na društvenim mrežama, fanovi su imali priliku da uživaju i u video snimcima koje je pevačica objavljivala. Sigurni smo da će Tijana i dalje nastaviti da oduševljava svoje pratioce vrelim sadržajem sa odmora.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading