PALO POMIRENJE TIJANE EM I VUKA MOBA? Pevačica šok porukom usijala društvene mreže! (FOTO)

Autor:

Zabava

10.01.2024

10:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo oglašavanje napravilo je opštu pometnju!

PALO POMIRENJE TIJANE EM I VUKA MOBA? Pevačica šok porukom usijala društvene mreže! (FOTO)

Foto: Milan Kostić/FotografMK, ST/Dragan Kadić

Pevačica Tijana Milentijević nedavno je obradovala svoje fanove novom pesmom i za domaće medije otkrila svoje planove za narednu godinu, ali i šta je bio njen najveći izazov u protekloj godini.

Tijana je istakla da je trenutno fokusirana na svoju karijeru i pesme, te da nema u planu brak ili svadbu u skorije vreme. Takođe, istakla je tada da je srećna što je Vuk Mob neko ko je razume i podržava u poslu, te da se trenutno fokusira na ostvarenje svojih profesionalnih ciljeva.

Mi smo u odličnim odnosima, situacija je malo komplikovana, ali to se ništa ne zna tako da ja ne bih pričala. Srećna sam stvarno, mi se čujemo tako da ćemo videti šta će biti. Ostali smo prijatelji, a možda nećemo ostati samo prijatelji, videćemo. Ne mogu ništa da kažem, ne znam ni ja - rekla je Tijana Milentijević za portal Srbija Danas.

Republika

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Tijana Em i Vuk Mob

Međutim, izgleda da su se neke stvari promenile, o čemu govori njena poslednja objava na društvenoj mreži Instagram. Naime, Tijana je podelila jako vruću sliku, na kojoj je pozirala u crnom čipkanom vešu, a uz fotografiju je dodala Vukovu pesmu i napisala jedan deo iz iste. 

- Ti nisi žena, ti si đavo - glasile su reči koje je ona dodala uz svoju sliku. 

Republika

Foto: Instagram.com

Tijana Em podelila Vukovu pesmu uz svoju fotografiju na Instagramu

Da li je ovo znak da se nešto promenilo u njihovom odnosu i da je došlo do pomirenja ili su samo nastavili prijateljske odnose, pa Tijana nema problem da podeli pesmu bivšeg dečka, ostaje da vidimo. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading