DRAMA NAŠE PEVAČICE! Saznala za ŠOK informacije, ukrali joj IDENTITET, hitno morala da reaguje!

Autor:

Zabava

24.01.2024

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naša pevačica na udaru hakera!

DRAMA NAŠE PEVAČICE! Saznala za ŠOK informacije, ukrali joj IDENTITET, hitno morala da reaguje!

Foto: youtube.com/ Grand Koktel Tv Grand

Poznata pevačica Sanja Maletić našla se na udaru hakera koji su joj neovlašćeno kopirali profil na društvenoj mreži Instagram i koriste ga u svrhe koje narušavaju njen integritet i karijeru. Naime, hakere su iskopirali ceo njen profil, objavili prave podatke i sada stvaraju lažne profile predstavljajući se kao Sanja Maletić.

Ovi lažni profili se koriste kako bi se širile neistine i kako bi se oštetila reputacija pevačice. Sanja Maletić se oglasila na svom zvaničnom Instagram profilu kako bi upozorila svoje fanove da ne veruju u poruke koje im stižu od lažnih profila. Ona je istakla da su hakovi iskoristili njen identitet u svrhe koje nisu u skladu sa njenim vrednostima i da je ovo ozbiljan problem sa kojim se suočava.

Republika

Foto: Instagram.com

Sanja Maletić Instagram

 


Sanja Maletić je istakla da je ovo samo još jedan primer koliko je važno da ljudi budu oprezni na društvenim mrežama i da ne veruju u sve što pročitaju. Ona je naglasila da je odlučna u tome da se izbori protiv ove vrste zloupotreba i da će preduzeti sve korake kako bi zaštitila svoj identitet i karijeru od daljih napada hakera.

Nakon što je Sanja Maletić javno istupila sa ovim problemom, veliki broj njenih fanova pružio joj je podršku putem društvenih mreža. Takođe, brojne javne ličnosti iz sveta muzike i zabave takođe su pružile podršku pevačici i osudile ovakvo ponašanje hakera.

Foto: Instagram.com

Sanja Maletić

 


Ovaj slučaj još jednom skreće pažnju javnosti na važnost zaštite privatnosti i ličnih podataka na društvenim mrežama. Pevačica je istakla da će aktivno raditi na tome da se ovakve situacije spreče u budućnosti, te da će sarađivati sa nadležnim institucijama kako bi se identifikovali počinioci i sprečilo dalje zloupotrebe njenog identiteta.

Sanja Maletić se nada da će ovaj incident biti rešen na najbolji mogući način i da će se situacija normalizovati. U međuvremenu, ona apeluje na sve korisnike društvenih mreža da budu oprezni i da ne veruju u lažne profile koji se predstavljaju kao poznate ličnosti, kako bi se izbegle ovakve neprijatne situacije.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading