SEVERINA POZIVA NA UBISTVO MILANA POPOVIĆA: Evo šta želi ocu svog deteta! (FOTO)

Autor:

Zabava

23.01.2024

20:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Severina javno poziva na ubistvo oca svog deteta, uglednog preduzetnika Milana Popovića, želeći mu najbolniju smrt.

SEVERINA POZIVA NA UBISTVO MILANA POPOVIĆA: Evo šta želi ocu svog deteta! (FOTO)

Foto: Printsrkrin TV Happy, Printscreen/https://www.facebook.com/zeljka.peric.54?__tn__=-UC*F

Nakon što je Vrhovni sud ukinuo presudu Županijskog suda u Splitu, ugledni preduzetnik i biznismen Milan Popović i hrvatska pevačica Severina više neće imati starateljstvo "pola pola", kako je u avgustu 2021. godine odredio  Županijski sud u Splitu, već će se starateljstvo vratiti ocu, pevačica Severina Vučković napravila je čitavu dramu na društvenim mrežama. 

EKSKLUZIVNO: VRHOVNI HRVATSKI SUD VRATIO SINA MILANU POPOVIĆU! Sud u Splitu zbog Severine prekršio Zakon!

Foto: Printsrkrin TV Happy

Milan Popović

 

Naime, želeći sebe po ko zna koji put predstaviti žrtvu, s jedne strane, glumila je napaćenu ženu, objavljivajući javno slike, kako bi kod naroda izazvala zažaljenje, dok je na Instagram storiju pozivala na smrt bivšeg partnera i oca njenog deteta, Milana. Reči koje je objavila na Instagram storiju zapravo otkrivaju pravo lice hrvatske pevačice. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

 

- Znači, prva vest nakon 5 dana bez telefona je da su Severini uzeli sina, znači, jeste li vi normalni, ne znam za vas, ali ja tako tog Milana Popovića želim ubiti na najbolniji način, možda preterujem, ali ništa bolje ne zaslužuje - glasi poruka koju je Severina objavila na Instagram profilu. 

Foto: Instagram.com

Severina Vučković Instagram

Veoma je važno napomenuti da je Vrhovni hrvatski sud ustanovio da sud u Splitu nije uopšte cenio dokaze veštaka niti ih uzimao za ozbiljno, već je radio po narađenju trećeg lica, koje je očigledno zahtevalo da se ključni dokazi isključe iz slučaja, čime je ozbiljno narušen Zakon o parničnom postupku.

Podsećamo, da je Milan Popović u intervjuu kod Milomira Marića govorio:

Foto: Đ.Kojadinović,ATAImages

Milan Popović i Severina Vučković

 

Ta presuda nije bila Severini kazna da je njoj oduzeto dete nego su sud i centar odlučili da dete živi sa mnom, jer sam ga ja uredno vodio u školu, brinuo za njegove primarne i sekundarne potrebe. U međuvremenu je sud u Splitu koji je po mišljenju mnogih morao da se izuzme iz ove priče, obzirom da je Severina iz Splita, što bi rekao jedan moj prijatelj, kad Severina digne prst celi Split peva. Očigledno peva i sud u Splitu. Taj sud je mimo mišljenja i centra za socijalni rad i skrbništva i škole i presude zagrebačkog opštinskog suda doneo odluka koja nema veze ni sa čim što su oni napisali da je najbolje za dete. Presuda je 14 dana kod mame, 14 dana kod tate, potpuno ignorišu sve. Ona se žalila na presudu suda u Zagrebu. Ako gledamo presude suda za ljudska prava poenta je da se obezbedi pravično suđenje u svakom trenutku i sa strane ko gleda na postupak da kaže ovo je pravično, kako može da bude pravično, ja mali Srbin u Hrvatskoj protiv velike Severine u Splitu, njenom gradu, te sudije da su dale dete Srbinu u Splitu ja mislim da bi ih okačili naopačke da vise na Marianu iznad grada - pričao je Milan tada u emisiji kod Marića.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Gaga

23.01.2024 21:17

I TEBI DA DETE DAJU ,TUKLA SESTRU, BIVŠEG MUŽA SMRT ŽELIŠ,IMAŠ SEKS SNIMAK,PA DA LI SI TI ŽENO REALNA, POŠTO NORMALNA NISI.

Odgovori 21 11
Blic

23.01.2024 21:47

Seve ne brini stići svakoga njegova kazna pa i ovog manipulatora

Odgovori 9 16
Jova

23.01.2024 23:06

Ona je teški lažov i manipulator treba je zatvoriti u ludnicu

Odgovori 11 9
Fundaća

23.01.2024 23:33

@Jova - Sud nije oduzeo Severini sina je se uopće nije vodila rasprava o oduzimanju djeteta!Raspravljalo se o nekim fragmentima presude županijskog suda u Splitu,i odlučeno je da se u Splitu ponovi postupak i da se razjasne neke odluke županijskog suda!