NEVEROVATNA PRIČA O RALETU KOG SU MEDIJI SAHRANILI: Proglašen mrtvim, a on sedeo u kafiću i razgovarao o nesreći!

Autor:

Hronika

23.01.2024

19:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nesreća na auto-putu A8

NEVEROVATNA PRIČA O RALETU KOG SU MEDIJI SAHRANILI:  Proglašen mrtvim, a on sedeo u kafiću i razgovarao o nesreći!

Foto: facebook

Rale lažno "mrtav"


U nedelju se desila strašna nesreća na auto-putu A8 od Minhena ka Štutgartu. Vozač kamiona Radivoje Jovanović Rale iz Ratkova kod Odžaka preživeo je pravi pakao, zajedno sa svojom porodicom, kojoj je javljeno da je Rale poginuo. Mediji su prvobitno objavili informaciju o nesreći i o pogibiji jednog Novosađanina, ali se ispostavilo da je reč o nesporazumu, prenosi Telegraf.

Bizarni obrt

Na društvenim mrežama, među vozačima kamiona, počele su da se postavljaju pitanja ko bi mogao biti stradali u nesreći. U jednom trenutku, pojavila se informacija da se radi baš o Radivoju, sa njegovom fotografijom, što je izazvalo šok i tugu među njegovim kolegama. Rale je saznao za ovaj bizarni događaj dok je sedeo u kafiću sa prijateljem i razgovarao o nesreći. Nakon što mu je prijatelj javio u suzama da je Rale poginuo, Rale je shvatio da njegovi najbliži već satima prolaze kroz pakao, jer su i oni dobili informaciju o njegovoj pogibiji.

Saživot sa sajber nasiljem

Još jedan šokantni momenat u ovoj priči jeste činjenica da je Rale već mesecima doživljavao sajber nasilje od strane pojedinih ljudi na društvenim mrežama, zbog bolesne ljubomore jednog muškarca koji je bio zaljubljen u Raleovu tadašnju verenicu. Ovaj slučaj sajber nasilja Rale je prijavio nadležnima, ali do sada nije bilo nikakvog pomaka u istrazi.

Poruka ohrabrenja

Nakon svega što je prošao, Rale se obratio svojim prijateljima na Fejsbuku, izvinivši im se za pretrpljeni strah i suze. Takođe je poručio osobi koja mu je ovo uradila da će odgovarati za svoje postupke. Ova priča nas podseća na to koliko je važno da se ozbiljno shvataju pretnje na društvenim mrežama i da se sajber nasilje adekvatno procesuira kako bi se zaštitili građani od ovakvih zloupotreba tehnologije.

(Telegraf)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading