SUMNJAMO U SRBE, IMAJU UTICAJ! ALBANCI sa Kosmeta BESNI! Proći će bez POSLEDICA!

Autor: M. M.

Sport

23.01.2024

21:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naširoko o odbojkaškom meču kvalifikacija za EP.

SUMNJAMO U SRBE, IMAJU UTICAJ! ALBANCI sa Kosmeta BESNI! Proći će bez POSLEDICA!

Foto: Shutterstock

Juniorska odbojkaška reprezentacija Srbije, logično, odbila je da igra protiv takozvanog "Kosova" u kvalifikacijama za prvenstvo Evrope (U18), pa je zbog toga izgubila službenim rezultatom 3:0.

Foto: OSSRB

BRAVO: Odbojkaši Srbije

Ali to nije sve pošto albanski mediji kipte od besa.

- Još jednom su odbojkaši iz Srbije odbili da igraju protiv naših odbojkaša. Ovo se desilo u nedelju u Strumici, u Severnoj Makedoniji, gde su se za balkansko područje održavale kvalifikacije za juniorsko prvenstvo Evrope. Trebalo je da igraju naše dve reprezentacije, ali, očekivano, Srbi se nisu pojavili u hali. Evropska kuća odbojke (CEV) je odmah registrovala utakmicu službenim rezultatom, pa je naša ekipa pobedila sa 3:0 - piše prištinska "Koha", pa podseća:

- U subotu su Srbi igrali protiv Turaka, ali za nedeljni meč sa nama našli su opravdanje: prema našem odbojkaškom savezu, zvaničan razlog koji je srpska kuća odbojke dala je - groznica, koja je sprečila igrače da izađu na teren. Tačnije, devet igrača je bilo bolesno. Naš savez sumnja da je ova srpska tvrdnja tačna.

Pomenuli su Aleksandara Boričića.

- Po svoj prilici, srpsko odbijanje da se izađe na teren u nedelju - proći će bez posledica. Naime, uticaj Srba na evropsku odbojkašku federaciju je prilično veliki. Uostalom, predsednik CEV-a je Srbin, Aleksandar Boričić, zaključuju Albanci sa Kosova i Metohije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading