HOĆU JAKOG MUŠKARCA, ZATO SAM SE RAZVELA! Mina Kostić otkrila zašto je napustila Igora Iksa! (FOTO)

Autor:

Zabava

22.01.2024

20:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kostićka je istakla da se trudila svim silama da sačuva svoju porodicu, ali da u tome nije uspela.

HOĆU JAKOG MUŠKARCA, ZATO SAM SE RAZVELA! Mina Kostić otkrila zašto je napustila Igora Iksa! (FOTO)

Foto: youtube.com/AmiG Show

Pevačica Mina Kostić nedavno je za Grand bez dlake na jeziku govorila o svojoj ljubavnoj prošlosti, otkrivajući detalje o razvodu od kolege Igora. Kostićka je istakla da se trudila svim silama da sačuva svoju porodicu, ali da nažalost nije imala jakog čoveka pored sebe.

Mina je istakla da je uložila mnogo truda u svoj brak, ali da je na kraju ipak došlo do razvoda. Ovo priznanje izazvalo je interesovanje javnosti, s obzirom na to da je retko kada javne ličnosti tako otvoreno pričaju o svojim emotivnim izazovima.

Foto: Ata images

Mina Kostić

 

Porodica je meni itekako bitna, nisam uspela da ostanem sa Igorom baš zato što se neke stvari nisu poklopile. Ja smatram da sam jaka kao žena i da mi treba jak muškarac koji će da bude uz mene i da ja mogu da se oslonim na njega i da kažem sad mi je lako - rekla je Mina za medije, pa je potom dodala da je imala i posle toga veze:

Foto: Instagram.com

Igor Kostić

 

- U ljubavi sreće nemam, to je tako zbog mog posla koji je jako specifičan i često sam na putu. Onda vam prosto ljudi ne veruju, pored sebe sam uvek imala neke muškarce koji nisu radili svoj posao, već su se bavili sa mnom. Toga sam se rešila i mogu da kažem da mi je dobro. Moj put je bio težak, uzeli su mi sve ali dušu ne, moje srce je pripalo Bogu. Ja sam bila sa jednim momkom, rekla sam mu da ga volim, ali sam mu isto tako rekla da moje srce pripada Hristu. 

 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Перагеније

22.01.2024 20:42

"Porodica je meni itekako bitna" - ВИДИ се по сликама.