SMRŠALA SAM ZBOG MUŽA: Katarina Grujić priznala da prolazi kroz TEŽAK PERIOD U BRAKU!

Autor:

Zabava

21.01.2024

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folkerka otvorila dušu i ispričala koliko joj nedostaje zajednički život sa suprugom, koji je zbog posla u drugoj državi.

SMRŠALA SAM ZBOG MUŽA: Katarina Grujić priznala da prolazi kroz TEŽAK PERIOD U BRAKU!

Foto: ST/ D. Kadić

Pevačica Katarina Grujić priznaje da sve teže podnosi razdvojenost sa suprugom Markom Gobeljićem sa kojim ima ćerku Katju. 

Naime, ona je gostovala u jednoj emisiji u kojoj joj je voditeljka uputila komplimente na račun njenog izgleda, navodeći da nikada lepše i mršavije nije izgledala.

Republika

Foto: Printskrin

Katarina Grujić se požalila kako teško podnosi razdvojenost od muža

Pevačica je tada otkrila da smršala zbog teškog perioda koji preživljava, odnosno, zbog razdvojenosti od muža, fudbalera grčke Kifisije.

- Patim za suprugom, razdvojeni smo... Teži nam je malo period. On je tamo, mi smo ovde i to je jedini problem koji imam. Na video-pozivu smo često - rekla je Katarina u emisiji ''Premijera - Vikend specijal'', pa prokomentarisala vaspitanje njihove ćerke Katje:

- Bolje odmalena krenuti sa disciplinom. Marko reaguje čim ona počne da plače, mislim da će je razmaziti. Mora da postoji malo balansa.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Katarina Grujić i ćerkin rođendan slavila bez supruga

Inače, Katarina je sredinom decembra bez supruga slavila i ćerkin rođendan, kada je za Republiku priznala da je tužna zbog toga što fudbaler ne prisustvuje proslavi.

- Marko nažalost nije mogao da dođe. Bićemo na video-pozivu... Ali jako mi je krivo, planirali smo da on bude tu! Katja bi bila baš oduševljena što će doći, ali eto... Ipak nije, propala je karta, propao je dolazak. Ovo je prvi put u četiri meseca da smo toliko odvojeni! Komunikacija je ključ našeg dobrog funkcionisanja - rekla je tada pevačica na ivici suza za naš portal, pa dodala:

- Ja bih zbog supruga otišla i na kraj sveta! Previše imamo obaveza... Sve nam oduzima vreme, nekako nemam toliko vremena. Viđamo se sada jednom mesečno. Nedostaje mi i fizički i psihički! Suzdržavam se! Neću da plačem... Sinoć sam plakala kad sam čestitala Katji rođendan i kada sam je zagrlila u ponoć dok je spavala.

 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading