STIŽE JAK DUET: Breskvica i ova popularna pevačica ukrštaju glasove?!

Autor:

Zabava

19.01.2024

13:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Breskvica otvorila dušu!

STIŽE JAK DUET: Breskvica i ova popularna pevačica ukrštaju glasove?!

Foto: Smedia

Breskvica

Jedna od vodećih muzičkih zvezda današnjice Breskvica gostovala je na Radiju S3 gde je pričala o svojoj muzici i planovima.

S obzirom na to da je nakon raskida sa Mihajlom Veruovićem Vojažem postala dvojac sa Henijem, sa kojim ima pesme ’Sava i Dunav’ i ’Ko to tamo’, otkrila je da publika može da očekuje i treću pesmu od njih i to uskoro:

,,Spremamo još jednu pesmu koja bi trebalo uskoro da ... Pesma je tu i tamo gotova već. Jako je lepa i to je ta neka naša trilogija koja se nastavlja. Nas dvoje smo odabrali taj neki pravac da budemo duo što se tih nekih stvari tiče . Tekst će biti isto jako, jako lep, kao i prethodne pesme i nešto što možete da slušate kad god, gde god i ko god. Bukvalno mislim da će svima da se dopadne. Spot je kao rimejk jednog od najlepših filmova ikadaistakla je Breskva.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Radio S3 (@radio_s3)

 

Iako nije želela da otkrije sa kim sprema ženski duet, nije imala kuda kada je voditeljka Radija S3, Marija Borović pogodila o kome se radi.

,, Zašto mi je kroz glavu prošla Barbara Bobak“ – pitala ju je Marija aludirajući na to da li možda Anđela želi da snimi duet sa njom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Radio S3 (@radio_s3)

 

,, Nju sam pitala. Energije su nam se poklopile. Imam par pesama koje bih njoj ponudila, pa eto, kada budezaključila je Breskvica.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading