HAOS U ATINI! LEDEJ I LESOR SE PORVALI U HODNIKU! Pogledajte ponovni susret BIVŠIH SAIGRAČA pred meč PAO-PARTIZAN! (VIDEO)

Autor:

Sport

19.01.2024

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Igrači napravili smehotresnu scenu.

HAOS U ATINI! LEDEJ I LESOR SE PORVALI U HODNIKU! Pogledajte ponovni susret BIVŠIH SAIGRAČA pred meč PAO-PARTIZAN! (VIDEO)

Foto: Starsport

Košarkaši Panatinaikosa dočekuju večeras(20.15) Partizan u OAKA areni u okviru 22. kola Evrolige. 

Crno-bele su dočekala poznata lica. Naime, Matijas Lesor i Joanis Papapetru, prošlodišnji igrači Partizana, susreli su se sa svojim bivšim saborcima, i malo je reći da je ponovni sasatanak protekao srdačno. 

Prvo su Lesor i Ledej kroz brižni zagrljaj upali u rvački "klinč" prijateljskog karaktera. Posle je naišao i Papapetru i veoma oduševljeno pravio šale sa doktorom ekipe Momom Jakovljevićem. 

Ceo susret možete pogledati u videu ispod. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by pbg.tv 📺⚫⚪ (@pbg.tv)

 

Koašarkaši Partizana došli su oslabljeni u Atinu, s obzirom da je Kevin Panter ostao u Beogradu usled povišene telesne temperature. 

Sa druge strane, PAO će biti slabiji za letošnje pojačanje iz Zvezde Meridianbet, Luku Vildozu. On je doživeo povredu lateralnog meniskusa, i teško da će se vratiti do kraja sezone. Pod znakom pitanja je pomenuti Lesor, kao i Kostas Slukas, navodi trener Ergin Ataman. 

Republika

Foto: Starsport

Matijas Lesor na povratku u Beograd

Panatinaikos je pod komadom Atamana konačno počeo da igra prema očekivanjima stvorenim shodno sa ulaganjima prošlog leta. 

Vezali su tri velike pobede i trenutno zauzimaju četvrtu poziciju sa 13 pobeda i osam poraza u najelitnijem evropskom takmičenju. 

Sa druge strane, Partizan igra veoma promenljivo. Ekipa Željka Obradovića se projektuje u plej-ofu, ali nikako da uđu formu kakvu su prošle sezone napravili od decembra. Svakako, sve deluje dobro u crno-belom taboru, i ovim ritmom, plej-in kao minimum neće izostati. 

Partizan se trnutno nalazi na desetoj poziciji sa 11 trijumfa u 21. utakmici, a večerašnjom pobedom par mesta više na tabeli. 

Meč će biti ne programu Sport Klub1, a ukoliko niste u mogućnosti da ispratite dešavanja preko malih ekrana, možete se uključiti u lajv iz minuta u minut preko portala Republika.rs. 

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading