DUŠKO TOŠIĆ DOBIO PORUKU IZ DUBAIJA OD ĆERKE: Nika na emotivni način poručila ocu DIRLJIVE REČI!

Autor:

Zabava

19.01.2024

09:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nika Tošić objavila emotivnu fotografiju sa ocem Duškom Tošićem.

DUŠKO TOŠIĆ DOBIO PORUKU IZ DUBAIJA OD ĆERKE: Nika na emotivni način poručila ocu DIRLJIVE REČI!

Foto: instagram/nika.tosic

Duško Tošić i Nika Tošić

Nika Tošić, ćerka poznatog fudbalera Duška Tošića, trenutno boravi u Dubaiju sa majkom Jelenom Karleušom i sestrom Atinom. Dok su fizički udaljene od oca koji danas slavi 39. rođendan, Nika je javno čestitala svom ocu putem društvenih mreža. Objavila je fotografiju sa Duškom uz kratku, ali emotivnu poruku: "Srećan rođendan, tata." Ova gesta pokazuje bliskost i ljubav između oca i ćerke, uprkos fizičkoj udaljenosti.

Dok su boravile u Dubaiju, ova porodica je uživala u zajedničkim trenucima, što je jasno vidljivo iz objava na društvenim mrežama. Nika je podelila još jednu fotografiju sa ocem, uz emotikon srca, simbolizujući snažnu emotivnu povezanost između njih dvoje.


Pre boravka u Dubaiju, Nika i njena sestra su sa ocem uživale u Beču. Ovo porodično putovanje pokazuje koliko je Duško posvećen provođenju vremena sa svojim naslednicama, te kako se trudi da im pruži raznovrsna iskustva i avanture širom sveta. Fotografije sa putovanja odišu toplinom i oslikavaju snažne porodične veze.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Republika (@republika.rs)

Čestitke za rođendan koje je Nika uputila ocu, kao i zajedničke fotografije, dodatno ističu važnost porodičnih vrednosti i bliskosti unutar porodice Tošić. Ovo javno izražavanje ljubavi i pažnje prema ocu sigurno će ganuti mnoge, pokazujući da ljubav ne poznaje granice, čak ni geografske udaljenosti.

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading