SLAVLJE U DOMU TIPSAREVIĆA. Biljana podelila sliku iz porodilišta! (FOTO)

Autor:

Zabava

18.01.2024

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Imaju veliki razlog za veselje!

SLAVLJE U DOMU TIPSAREVIĆA. Biljana podelila sliku iz porodilišta! (FOTO)

Foto: instagram.com/biljanatipsarevic

Modna kreatorka Biljana Tipsarević i njen suprug, teniser Janko Tipsarević, nedavno su proslavili deseti rođendan svoje ćerke Emili. Povodom ovog divnog događaja, Biljana je na svom Instagram profilu objavila emotivan snimak.

- Mojoj Emili: Nisam ti darovala život, život je meni darovao tebe. Hvala ti što si moja ćerka, ti si moje čudo! Srećan rođendan - ova poruka odražava duboku emotivnu vezu između majke i ćerke, kao i sreću koju oseća povodom Emiliinog odrastanja.


Tipsarevići su dobili ćerku Emili 2014. godine, a 2020. godine su proširili porodicu dolaskom sina Noua. Nedavno je Biljana istakla da bi volela da prošire porodicu i trećim detetom, ali da će na tome poraditi za nekoliko godina. Izrazila je želju za još jednim detetom, možda za pet ili šest godina, ističući da voli razlike u godinama između dece, poput razlike između Emili i Noua.

 

 

Republika

Foto: Instagram.com

Biljana Tipsarević na Instagramu čestitala ćerki rođendan

Biljana je nedavno izjavila da bi volela da prošire porodicu i trećim detetom, ali da će na tome poraditi za nekoliko godina. Izrazila je želju za još jednim detetom, možda za pet ili šest godina, ističući da voli razlike u godinama između dece, poput razlike između Emili i Noua. Ova izjava je privukla pažnju javnosti, dok su mnogi izrazili divljenje prema Tipsarevićima i njihovoj porodičnoj harmoniji.

Ovaj emotivan događaj je još jednom pokazao ljubav i toplinu unutar Tipsarevićeve porodice, dok su čestitke i lepe želje pristizale sa svih strana. Slavlje povodom Emiliinog rođendana je bilo prilika za okupljanje porodice i prijatelja, te za stvaranje dragocenih uspomena koje će trajati celog života.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading