PREDSEDNIK SRBIJE ALEKSANDAR VUČIĆ SA PREDSEDNICOM EVROPSKE KOMISIJE URSULOM FON DER LAJEN: Važan razgovor o strateškim ciljevima naše zemlje!

Autor:

Vesti

18.01.2024

15:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije imao je sastanak sa šeficom Evropske Komisije

PREDSEDNIK SRBIJE ALEKSANDAR VUČIĆ SA PREDSEDNICOM EVROPSKE KOMISIJE URSULOM FON DER LAJEN: Važan razgovor o strateškim ciljevima naše zemlje!

Foto: instagram.com/buducnostsrbijeav

Aleksandar Vučić, predsednik Srbije, sastao se u Davosu sa Urusulom fon der Lajen, šeficom Evropske Komisije. 

- Odličan i važan razgovor sa Ursula fon der Lajen o geoplitičkim izazovima i strateški važnim pitanjima za Srbiju, uz fokus na planove o realizaciji EU Plana rasta za Zapadni Balkan koji bi trebalo da ojača i približi naše ekonomije i društva - napisao je Vučić na svom Instagram profilu i dodao: 

- Srbija je spremna da na najbolji način iskoristi ovu pomoć na putu modernizacije i izgradnje kojim koračamo, a posebno sam zhvalio predsednici Evropske komisije na ličnom aganžmanu i razumevanju situacije u regionu i podršci evropskom putu naše zemlje. 

 

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić boravi u Davosu na Svetskom ekonomskom forumu gde je danas učestvovao na panel diskusiji „Novo evroazijsko svitanje?“.

Predsednik je u pauzi objavio fotografiju opuštanja uz šoljicu čaja.

- Posle sinoćnjeg rakleta, umesto ručka čaj od nane i mentalna priprema za susret sa Ursulom fon der Lajen - napisao je Vučić.

Podsećamo, on je juče objavio i snimak "visinskih prirema", kako je sam rekao, odnosno večere u Davosu dan nakon niza sastanaka.

- Na visinskim sam pripremama. Nadam se da ni jedan sportista neće da me sledi. Narode, molim vas da u subotu popodne budemo zajedno i učestvujemo u stvaranju drugačije, uspešnije i bolje Srbije - napisao je Vučić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (53)

Loading
Ena

18.01.2024 15:24

Jako važan sastanak za dalji napredak Srbije u okviru Evrope i približavanje članstvu u EU.

Trajan

18.01.2024 15:26

Srbija i EU imaju dosta prostora za jačanje saradnje i Srbija treba to da koristi kako bi se još više razvila.

Julija

18.01.2024 15:29

Ovakvi razgovori su jako vazni za ekonomski razvoj nase zemlje.Veliko hvala na svim naporima koje ulazete da nasa deca zive bolje.

Danka

18.01.2024 15:35

Ово је заиста важан сусрет за Србију!