TONČI HULJIĆ GASI GRUPU MAGAZIN? Progovorio o bitnoj odluci!

Autor:

Zabava

18.01.2024

15:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon odlaska Andree Šušnjare iz "Magazina" Tonči Huljič progovorio o gašenju grupe!

TONČI HULJIĆ GASI GRUPU MAGAZIN? Progovorio o bitnoj odluci!

Foto: ATA Images

Muzičar i producent Tonči Huljić, čije ime je neraskidivo povezano sa jednom od najdugovečnijih grupa na našoj estradi, Magazin, nedavno je izjavio da razmišlja o budućnosti benda nakon odlaska njihove trenutne pevačice, Andreje Šušnjare.

Huljić je istakao da je grupa "Magazin" obeležila generacije i ostavila neizbrisiv trag na domaćoj muzičkoj sceni. Ipak, postavlja se pitanje da li nakon tolike istorije, grupi treba budućnost. On je otkrio da već ima neke ideje u glavi, ali da je sve još uvek pod znakom pitanja s obzirom na to da Andrea još uvek nije napustila bend.

- Što se tiče Magazina, njegova budućnost je ionako u mojim rukama, ali je pitanje da li nakon tako velike prošlosti, uopšte treba budućnost? Ne znam, videćemo, imam neke ideje u glavi koje vrtim, uostalom, ona još uvek nije otišla. Mislim oni imaju dovoljnu ostavštinu pesama, koju mogu eksploatisati do kraja života, uključujući i Andreu, koja mi je jako draga - rekao je za Story.

Republika

Foto: printscreen/youtube.com

Tonči Huljić

On je progovorio i o tome da li će se grupa Magazin ugasiti. 

- Magazin se nikada ne može ugasiti jer on živi u glavama i srcima generacija i generacija. Međutim dolaze nove generacije, pitanje je hoće li oni otkriti stari Magazin ili ne. Primera radi, znate li neku novu pesmu s albuma Rolling Stonesa? Verovatno ne znate. Hoćete li ići na njihov koncert zbog pesama koje vas podsećaju na neka sretna i bezbrižna vremena? Verovatno hoćete. Možda ne treba prljati budućnost novim pesmama, ko zna. Sve je moguće, ali ja sam okrenut sada sebi, toliko vam mogu reći - zaključio je Tonči, prenosi portal showbuzz.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading