"A GDE JE MENDEZ"!? Orlić o pismu Ališe Kerns i Majkla Rota protiv Vučića! "BEŠE IM KOSOVO FUNKCIONALNA DEMOKRATIJA"!

Autor:

Vesti

18.01.2024

14:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rot i Kerns sa ekipom, njih 24, pisali pismo protiv Vučića i Srbije? Pa?.. Prošle godine pisali isto, svi isti, samo ih tad beše - 54. Osulo se društvo nešto, napisao je Orlić.

"A GDE JE MENDEZ"!? Orlić o pismu Ališe Kerns i Majkla Rota protiv Vučića! "BEŠE IM KOSOVO FUNKCIONALNA DEMOKRATIJA"!

Foto: INSTAGRAM.COM/SNS_SRBIJA

Vladimir Orlić oglasio se nakon što su Majkl Rot i Ališa Kerns, zajedno sa još 24 predstavnika potpisali pismo protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

 

 

- Rot i Kerns sa ekipom, njih 24, pisali pismo protiv Vučića i Srbije? Pa?.. Prošle godine pisali isto, svi isti, samo ih tad beše - 54. Osulo se društvo nešto.. Toliko o tome ko je "izolovan". Beše im "Kosovo funkcionalna demokratija"? Toliko o njihovoj oceni demokratije - bilo gde - napisao je Orlić na svom zvaničnom Iks nalogu.

 

 

- Među potpisnicima im, za razliku od prošlog pisma - nema Menandeza... Gde je Menandez, šta je s njim? Da nije nešto vezano za njihovu "nepristrasnost", "kredibilitet", "poznavanje demokratije" i "vladavinu prava"? Zna li se šta?..

Poslanica i predsednica Odbora za spoljne poslove u Skupštini Ujedinjenog Kraljevstva Ališa Kerns domaćoj javnosti poznata je kao veliki zagovornik otimanja Kosova i proglašenja nezavisnosti.

Ališa Kerns je u oktobru  posetila Prištinu, gde se između ostalih sastala i sa tzv. kosovskom predsednicom Vljosom Osmani i premijerom lažne države Aljbinom Kurtijem.

Kerns je poznata i po tome što je lažno optužila Srpsku pravoslavnu crkvu da učestvuje u švercovanju oružja, što su odmah demantovali i Kfor i britanski ambasador u Prištini, a prilikom posete Kurtiju izjavila je da "jedna od stranih država vodi svoju istragu i to će biti javno objavljeno".

 

Bonus video

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Ena

18.01.2024 17:40

Sve je manje tih plaćenika koji su spremni da za novac urade sve, pa i da napadaju legalno izabranog predsednika države.

Kristina

18.01.2024 18:00

Vlast u Prištini je leglo terorista i kriminalaca.

Kiki

18.01.2024 23:04

Shvata naivna većina da svako od njih ima "Kosovo"!

Zvezdica

18.01.2024 23:22

Kurti i ekipa su leglo zla i za njih ništa nije sveto, samo gledaju na koji način da izazovu nemire.