KOLABIRALA KATARINA GRUJIĆ: Hitno završila u bolničkom krevetu! (FOTO)

Autor:

Zabava

15.01.2024

22:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šok slika naše pevačice uplašila javnost!

KOLABIRALA KATARINA GRUJIĆ: Hitno završila u bolničkom krevetu! (FOTO)

Foto: ST/Dragan Kadić, instagram.com/katarinagrujic.doll

Poznata pevačica Katarina Grujić izazvala je zabrinutost među svojim fanovima kada je podelila fotografiju iz bolničkog kreveta na svom Instagram profilu. Na slici se vidi kako nekadašnja takmičarka "Zvezde Granda" prima infuziju i inhalaciju, što je navelo mnoge da zaključe da je umor i preopterećenost poslovnim obavezama doveli do toga da kolabira.

Kako je navela u opisu fotografije, ovo nije prvi put da se Katarina suočava sa sličnim problemima usled prevelikog broja nastupa i obaveza. Letos je takođe doživela kolaps organizma, a sada je odlučila da podeli sa fanovima trenutak iz bolnice kako bi ih obavestila o svom zdravstvenom stanju.

- Moj spas - navela je Kaća u okviru svoje objave na društvenoj mreži Instagram.

Republika

Foto: instagram.com/katarinagrujic.doll

Katarina Grujić na infuziji

Iako se može pretpostaviti da je Katarina dobila mešavinu vitamina putem infuzije kako bi ojačala svoj imuni sistem, nije tajna da je pevačima i pevačicama česta praksa da koriste ovakve tretmane kako bi se očuvali tokom napornih radnih perioda, posebno u zimskim mesecima.

Inače, Katarina je nedavno otkrila da je nakon porođaja uspela da smrša čak 15 kilograma, ali naglašava da nije pristalica ekstremnih dijeta i izgladnjivanja. Umesto toga, ona je prilagodila svoj način ishrane, izbacila određene namirnice poput brašna, šećera i soli, i fokusirala se na zdravu ishranu.

- Nisam pobornik dijeta i izgladnjivanja, ne bih ni u ludilu po ceo dan jela samo zelenu salatu, jer to loše utiče na zdravlje. Izbacila sam brašno, šećer i so jer zadržava vodu i smršala sam na potpuno zdrav način - rekla je Grujićka jednom prilikom i dodala:

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Katarina Grujić

- Ne pamtim kad sam poslednji put okusila picu, testo ili brzu hranu. Doduše, ne volim slatkiše i jednom u mesec dana pojedem kolač ili čokoladu. U redu je prekršiti zdrav način ishrane jednom u dve nedelje, ali ne i svaki drugi dan, jer onda nema efekta! Nikad ne jedem kasno noću, večeram najkasnije do 21 sat.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading