PRVA SLIKA NAŠEG REPERA NAKON PRITVORA! Preti mu četiri godine ROBIJE i novčana kazna, NE LIČI NA SEBE (FOTO)

Autor:

Zabava

15.01.2024

20:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šok izdanje nakon puštanja na slobodu!

PRVA SLIKA NAŠEG REPERA NAKON PRITVORA! Preti mu četiri godine ROBIJE i novčana kazna, NE LIČI NA SEBE (FOTO)

Foto: ATAImages

Popularni reper Filip Arsenijević, poznatiji kao Surreal, inače sin istaknutog književnika Vladimira Arsenijevića, nedavno je postao otac. Praznike je odlučio da provede sa suprugom u svom apartmanu na prelepom Zlatiboru, gde poseduje nekretnine. Međutim, tamošnji boravak nije prošao bez incidenata.

Naime, reper je iznajmio jedan od svojih apartmana gostima, ali je došlo do nesuglasica. Prema izvorima, Filip se najpre verbalno, a zatim i fizički sukobio sa troje ljudi kojima je izdao apartman. Glavni problem je bio taj što su gosti doveli veći broj osoba nego što je bilo dogovoreno, a navodno su sa sobom poveli i kućnog ljubimca.

Nakon ovog incidenta, reperu je zaprećena kazna zatvora do čak četiri godine i novčana kazna zbog nasilničkog ponašanja i ugrožavanja sigurnosti. Nakon provedenih 48 sati u pritvoru, Surreal je pušten, ali je ostao na Zlatiboru.

Republika

Foto: instagram.com/surreal011

Surreal nakon pritvora

Iako je prošao kroz težak period, reper je dobio podršku kolega poput repera Stefana Cvijovića Cvije i mladog pevača Ognjena Jovanova. Oni su podelili prvu fotografiju Filipa nakon incidenta, gde ga možemo videti nasmejanog, sa novom frizurom i drugačijim imidžom. Na Instagram profilu, Filip je podelio pesmu sa simboličnom porukom "Freedom" (eng. sloboda).

Podsećanja radi, poznati srpski reper Suril (Surreal), uhapšen je na Zlatiboru zbog pretnje porodici iz Bačke Palanke. Prema nezvaničnim informacijama, on je jednog od gostiju ošamario, a drugog ujeo, a zatim i pretio nožem. Postoji nezvanična priča i da je reper takođe dobio par udaraca.

Republika

Foto: ATAImages

Surreal uhapšen na Zlatiboru

On je izdao apartman porodici iz Bačke Palanke, koji je odmah do apartmana u kome je on boravio sa ženom. Fizički je pretio muškarcu i ženi kojima je izdao apartman, pa čak i nožem. Rekao je da je u taj apartman došlo više njih nego što je dogovoreno, kao i da su doveli kućne ljubimce koji takođe nisu bili dogovoreni - preneo je Kurir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Alek

17.01.2024 12:48

Da da,sig ce dobiti 4 godine..ovde se za ubistvo ne dobije vise od 7 a on ce zbog verbalnog napada da dobije 4..aj ne lupajte vise molim vas