BIVŠI IGRAČ ZVEZDE MERIDIANBET VIDI SEBE U PARTIZANU! Delije ga VOLE, on njih POŠTUJE i VRATIO bi se, ali..

Autor:

Sport

15.01.2024

20:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za crveno-bele je nastupao u sezoni 2017/18.

BIVŠI IGRAČ ZVEZDE MERIDIANBET VIDI SEBE U PARTIZANU! Delije ga VOLE, on njih POŠTUJE i VRATIO bi se, ali..

Foto: Starsport

Dilan Enis u dresu Crvene zvezde

Nekadašnji košarkaš Mege i Crvene zvezde Meridianbet Dilan Enis je sa svojim sadašnjim klubom Mursijom naneo Real Madridu tek drugi poraz u španskoj ACB ligi, četvrti ukupno.

Igrač jamajčansko-kanadskog porekla je ze vreme svog mandata u Beogradu zabeležio nekoliko odličnih partija, a navijači ga ovde pamte po dobrom, pošto često ume i da se oglasi na društvenim mrežama gde je skoro hvalio atmosferu na večitom derbiju.

Enis je "kraljevskom klubu" spakovao 18 poena, a njegov tim popeo se na četvrto mesto.

- Iako Real nije imao neke igrače zbog povreda, utakmica je bila izuzetno teška. Vratili su se u jednom momentu, ali na kraju smo uspeli da dođemo do velike pobede za naš tim. Iskren da budem nisam iznenađen. Kada igramo na našem terenu, možemo svakoga da pobedimo pa i ekipu kao što je Real koja zaista igra sjajno i u Evroligi što se vidi po rezultatima - rekao je Enis za Mozzart Sport.

Republika

Foto: Starsport

Dilan Enis

Bivši bek Zvezde Meridianbet koji ima i srpsko državljanstvo, u karijeri je nosio dresove Saragose, Andore, Monaka, Gran Kanarije i Galatasaraja. Pričao je i o tome da li bi se ponovo vratio u našu zemlju i time malo "naljutio" delije.

- Otkako sam napustio Srbiju, mislim da niko nije kontaktirao mog agenta da se vratim u Srbiju. U ovom momentu u mojoj karijeri vidim sebe samo u Crvenoj zvezdi Meridianbet ili Partizanu. Naravno, mislim na klubove u Srbiji. Ne bih otklonio mogućnost da zaigram za jedan od ta dva tima u budućnosti, ali opet ponavljam, nije bilo bilo kakvih ozbiljnih ponuda - rekao je Dilan Enis.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading