IVA GRGURIĆ VIŠE NE IZGLEDA OVAKO! Svi su u ŠOKU šta joj se desilo, procurio PRAVI SNIMAK iz njenog telefona! (VIDEO)

Autor:

Zabava

14.01.2024

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iva Grgurić donela drastičnu promenu!

IVA GRGURIĆ VIŠE NE IZGLEDA OVAKO! Svi su u ŠOKU šta joj se desilo, procurio PRAVI SNIMAK iz njenog telefona! (VIDEO)

Foto: Instagram.com

Poznata starleta Iva Grgurić izazvala je pravu buru reakcija na društvenim mrežama nakon što je objavila fotografiju sa svojom novom frizurom. Iva je odlučila da skrati kosu na paž dužine i da je oboji u elegantnu crnu boju. Ova promena izazvala je lavinu komentara, a mnogi su bili oduševljeni njenim novim izgledom koji ih je podsetio na holivudske dive.

Nakon što je objavila fotografiju sa novom frizurom, Iva Grgurić nije mogla da veruje koliko je reakcija bilo na njenu promenu. Komentari su se usijali, a fanovi su iskazali oduševljenje novim izgledom ove poznate ličnosti. Mnogi su isticali da joj crna boja kose izuzetno dobro pristaje i da je njen novi izgled veoma elegantan i sofisticiran.

Skraćivanje kose i promena boje kose predstavljaju značajnu transformaciju imidža za svaku osobu, a kada je reč o javnim ličnostima poput Ive Grgurić, ova promena je privukla veliku pažnju javnosti. Iva je u prošlosti često menjala svoj izgled, ali ova promena je definitivno izazvala najveću pažnju do sada.


Mnogi pratioci su primetili da novi izgled Ive Grgurić podseća na stil holivudskih diva iz prošlosti. Njen paž frizura i crna boja kose daju joj sofisticiran i glamurozan izgled koji je mnoge asocirao na ikone zlatnog doba Hollywooda. Ova transformacija definitivno je pokrenula mnoge diskusije o modi i stilu među fanovima i pratiocima.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Republika (@republika.rs)

 


Iva Grgurić je još jednom dokazala da je hrabra kada je reč o eksperimentisanju sa svojim izgledom, a njen novi imidž definitivno je tema o kojoj će se još dugo pričati. Ostaje da vidimo da li će i dalje nastaviti sa iznenađenjima kada je reč o svom stilu i imidžu.

 

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
RADMILA

15.01.2024 03:38

Ko je Iva Grguric??? Mora da je neka VAZNA licnost kad ste joj posvetili pola stranice. Nije ni cudo sto nam je omladina takva kakva jeste kada ovakvim LIKOVIMA posvecujete toliko prostora. Bilo bi lepo kada bi ste pisali o nasoj deci koja odnose mnogobrojne pobede na takmicenjima u svetu. Znam da ovo necete objaviti ,kao i obicno, ali ja sam ovo morala da prokomentarisem .