PRVA SLIKA NAKON IZLASKA IZ BOLNICE! Teodora Džehverović u krevetu sa MASKOM na licu, fanovi ZABRINUTI zbog njenog zdravstvenog stanja! (FOTO)

Autor:

Zabava

13.01.2024

10:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve ovo je sad proces oporavka! Hvala svima na lepim porukama. Nemojte da brinete, jaka sam i sve ovo će proći kako treba. Desilo se šta se desilo, idemo dalje, poručila je pevačica!

PRVA SLIKA NAKON IZLASKA IZ BOLNICE! Teodora Džehverović u krevetu sa MASKOM na licu, fanovi ZABRINUTI zbog njenog zdravstvenog stanja! (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Pevačica Teodora Džehverović oglasila se posle izlaska iz bolnice, pa je objavila na Instagramu fotografiju na kojoj se vidi da ima masku na licu dok leži u krevetu! Ona je operisana je 6. januara na Badnje veče zbog ciste koja joj je pukla na jajniku, a sada je čeka oporavak i duža pauza od poslovnih obaveza. 

Miljenica tinejdžera je rekla da se oporavlja uz pomoć hiperbarične komore, da treba što više da odmara, pa je sve pozdravila.

- Sve ovo je sad proces oporavka! Hvala svima na lepim porukama. Nemojte da brinete, jaka sam i sve ovo će proći kako treba. Desilo se šta se desilo, idemo dalje, rekla je nedavno pevačica. 

Foto: instagram.com/teodoradzehverovic

Teodora Džehverović pokazala kako se oporavlja posle operacije

 

Nakon operacije, mnogi pronađu pomoć upravo u hiperbaričnoj komori, te ne čudi što se pevačica odlučila na ovaj korak.

Podsetimo, Džehverovićka je pokazala kako njena majka Goca Džehverović brine o njoj, nakon što je izašla iz bolnice, pa je objasnila da je kritikovala što na vreme nije pila lekove i čajeve. 

Foto: youtube.com/AmiG Show

Goca Džehverović

- Teodora me laže da uzima lekove na vreme. Tu sam da pratim da me ne folira. Uzme da spava i mrzi je da popije terapiju. Ne znam kako može tako da me sekira, ali tu sam da isteram ovo do kraja, uprkos tome što je lenja. Ona bi sve na gotovo, samo ako može za sat vremena nešto da se reši, da ne bi morala danima da leži - objasnila je tada mama Goca.

 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading