DRAGAN MARINKOVIĆ MACA OTKRIO ISTINU O BRAKU SA SUPRUGOM: Objavio fotografiju koja je sve slomila!

Autor:

Zabava

12.01.2024

11:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragan Marinković Maca sve raskrinkao o svom privatnom životu!

DRAGAN MARINKOVIĆ MACA OTKRIO ISTINU O BRAKU SA SUPRUGOM: Objavio fotografiju koja je sve slomila!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Poznati glumac i voditelj Dragan Marinković, poznatiji kao Maca, još jednom je pokazao svoju emotivnu stranu objavom fotografije svoje supruge Jovane Marinković, praćene dubokom porukom koja je raznežila mnoge.

Maca Marinković, inače poznat kao porodičan čovek, nije skrivao svoja osećanja prema supruzi Jovani. U opisu fotografije, napisao je status koji je izazvao lavinu komentara na društvenim mrežama, ali i izmamio osmehe mnogima.

- Ima žena koje vole samo svoje muževe… Nisu ništa posebno ti muževi, već te žene - jasno je pokazao koliko ceni ljubav i podršku koju dobija od svoje supruge.

 

 


Maca i Jovana Marinković važe za jedan od najskladnijih parova na domaćoj javnoj sceni, a ovakve emotivne gestove često dele sa svojim pratiocima na društvenim mrežama. Njihova otvorena i iskrena ljubavna priča uvek iznova oduševljava javnost.

Nakon što je Maca objavio ovu poruku, mnogi pratioci su se oglasili rečima podrške i divljenja. Mnogi su istakli koliko je važno imati podršku voljene osobe, dok su drugi pohvalili Macinu iskrenost i otvorenost u izražavanju ljubavi prema supruzi.

Maca Marinković nije samo poznat po svom glumačkom i voditeljskom talentu, već i po svojoj posvećenosti porodici i iskrenoj ljubavi prema supruzi. Njegova poslednja objava još jednom je podsetila javnost da prave vrednosti leže u ljubavi, podršci i poštovanju između partnera.

 

 

Foto: Instagram.com

Dragan Marinković Maca i supruga Jovana Marinković

 


Ovaj poznati par već godinama važi za primer skladnog odnosa i zajedništva, a Macina poslednja objava samo je potvrdila da prava ljubav i dalje postoji i da može da inspiriše mnoge. Njihova iskrena ljubavna priča i dalje privlači pažnju javnosti, dok njihove gestove mnogi vide kao inspiraciju za održavanje zdravih i srećnih partnerskih odnosa.

Maca Marinković i Jovana Marinković još jednom su pokazali da ljubav nema granica i da prave vrednosti leže u malim gestovima pažnje i iskrenim emocijama. Njihova ljubavna priča i dalje ostaje jedna od najlepših na domaćoj javnoj sceni.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading