UDAJE SE DALILA DRAGOJEVIĆ, NOVI DEČKO PRIPREMIO GALA SVADBU! Preskaču veridbu i odmah staju na ludi kamen, voditeljka otkrila sve detalje!

Autor:

Zabava

12.01.2024

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dalila Dragojević je javno priznala da, po drugi put, staje na ludi kamen.

UDAJE SE DALILA DRAGOJEVIĆ, NOVI DEČKO PRIPREMIO GALA SVADBU! Preskaču veridbu i odmah staju na ludi kamen, voditeljka otkrila sve detalje!

Foto: Tiktok

Dalila Dragojević, poznata voditeljka i bivša učesnica Zadruge, nedavno je otkrila nekoliko zanimljivih detalja iz svoje veze sa tiktokerom Markom. Naime, par trenutno boravi u Americi, a Dalila je iz Njujorka uživo u emisiji "Pitam za druga" podelila sa javnošću da njen dečko nije sklon medijskoj eksponiranosti. "On neće da se slika, tu je u autu. Znaš kako je, kada se to sve objavilo, bilo je loših naslova, ne može svaka osoba da se nosi sa tim, tako da izbegavamo taj pritisak. Što se mene tiče ja sam navikla na to, ali osobe poput njega, koje nisu bile u medijima, nije lako da se nosiš sa tim" - izjavila je Dalila.

Jedna od tema o kojoj je Dalila otvoreno govorila jeste i planovi za budućnost sa svojim partnerom. Ona je otkrila da par preskače korak veridbe i odmah ide na sledeći - brak.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen, tiktok

Dalila Dragojević, novi dečko

 

- Preskačemo korak veridbe - rekla je Dalila.

- Odmah ide brak. Znači da spremam kovertu, dobro - istakla je voditeljka emisije.

- Spremaj ti kovertu, koleginice - poručila je Dalila i tako zainteresovala sve njene fanove i gledaoce.

Njen otvoren pristup i iskrenost su naišli na pozitivne reakcije, a mnogi su izrazili podršku i interesovanje za dalji razvoj njihove veze. Dalila je još jednom pokazala da je spremna da podeli delove svog privatnog života sa javnošću, istovremeno vodeći računa o partnerovim željama i granicama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading