OBJAVLJENE NOVE INFORMACIJE O ŽIVOTU STEFANA KARIĆA: Procurio snimak iz porodičnog doma, njegova devojka OČAJNA!

Autor:

Zabava

12.01.2024

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stefan Karić napravio je totalni hit na društvenoj mreži Instagram novim video snimkom.

OBJAVLJENE NOVE INFORMACIJE O ŽIVOTU STEFANA KARIĆA: Procurio snimak iz porodičnog doma, njegova devojka OČAJNA!

Foto: Instagram.com

Stefan Karić

Bivši rijaliti učesnik Stefan Karić iznenadio je svoje pratioce na društvenim mrežama objavom videa na kojem njegova nova devojka Andrea Bogdanović vredno uči za fakultetske obaveze. Snimak je postao viralan, a mnogi su primetili da je devojka delovala očajno dok je pokušavala da se koncentriše na učenje.

Stefan Karić, poznat javnosti po učešću u rijaliti programima, nedavno je izazvao veliku pažnju na društvenim mrežama objavom videa sa svojom novom devojkom. Dok su mnogi komentarisali njihovu vezu, pažnju je privukao momenat kada je Stefan snimio devojku kako uči za fakultet. Mnogi su bili iznenađeni ovakvim potezom, ali i očajanjem koje je bilo vidljivo na devojčinom licu.

 


Nakon što je Stefan Karić objavio snimak na svom Instagram profilu, društvene mreže su bukvalno eksplodirale. Mnogi korisnici su podelili video i izrazili svoje mišljenje o tome kako je devojka delovala dok je učila. Neki su istakli da je divno videti javnu ličnost koja podržava partnera u obrazovanju, dok su drugi bili zabrinuti za devojčino mentalno stanje tokom učenja.

Ovaj događaj je pokrenuo diskusiju o odnosu javnih ličnosti prema obrazovanju i podršci koju pružaju svojim partnerima. Mnogi su istakli da je važno promovisati vrednost obrazovanja i podržavati voljene osobe u njihovim nastojanjima da postignu uspeh u školovanju.

Foto: instagram.com/printscreen

Stefan Karić sa novom devojkom

 


Jedan od ključnih momenata u ovom viralnom snimku bio je trenutak kada su Stefanovi pratioci primetili da je devojka delovala očajno dok je učila. 

- "Ovo sam tačno ja kada moram da učim, očajna", "Devojko razumem te skroz", "Ovako ja izgledam kada dođu kolokvijumi" - bili su samo neki od komentara. 

Kako god, ova situacija je pokazala da je podrška u učenju i obrazovanju veoma važna, bez obzira na to da li je reč o javnoj ličnosti ili nekome ko vodi sasvim običan život.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading