Barbara Bobak progovorila o ocu, pa briznula u plač: Nacrtala sam mu crtež, nije hteo da ga uzme...

Autor:

Zabava

09.01.2024

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Barbara Bobak otkrila detalje porodičnih odnosa

Barbara Bobak progovorila o ocu, pa briznula u plač: Nacrtala sam mu crtež, nije hteo da ga uzme...

Foto: TV Pink/printscreen

Pevačica koja u poslednje vreme ruši sve tabue Barbara Bobak, otkrila je da li je očekivala ovoliku popularnost, te se u jednom trenutku na sam pomen oca i rasplakala.

Foto: PrintscreenJutjub/Grand Magazin Tv Grand

Barbara Bobak 

 

Naime pevačica je priznala da nije ništa stekla preko noći već da je došla ovde gde je svojim zalaganjem, trudom i radom što je urodilo plodom

- Očekivala sam rezultate, ali ne ovako brzo. Ja sam uradila domaći za ovaj posao. Išla sam na mnoge nastupe kolega i razmišljala kako bi ja to drugačije ili bolje uradila. Krala sam znanje, ali nesvesno imala profesionalnu deformaciju pre nego sam počela da se bavim ovim poslom. Mnogo sam izlazila kada sam bila mlađa i na osnovu toga sam pravila repertoare - počela je Barbara za Blic, pa otkrila šta ju je to razočaralo kad je počinjala

Kada sam bila na početku jedina stvar koja je mene demotivisala je kada su mi u Evropi bili poluprazni klubovi. Ali to je na početku neminovno da se dešava, ali me je čak i motivisalo. Okej dobro sad je došlo 100 ljudi, sledeći put će više i stvarno je tako i bilo. Isto sam uvek radila. I kada sam radila pred 50 ljudi u klubu koji prima 2.000 i to je jeziv prizor. Šalila sam se na svoj račun: “Hvala vam što ste došli u ovolikom broju”.

Barbara je zatim otkrila kakvo je bilo njeno detinjstvo, a evo zbog čega se posebno rastužila.

- Da imam neku tužnu priču nemam. Moji nisu bili ni bogati ni siromašni. U vreme kada sam bila mala živeli smo u jednoj maloj sobi. Oni nisu imali podršku od maminih roditelja i samo su se borili i laktali kroz život. Moj otac je od moje druge godine počeo da vozi kamion i taj period pamtim po rečenici: “Tata, kad ću opet da te vidim”, a on kaže: “Za nedelju dana”. Nije dolazio po mene u školu. Nedostajao mi je. Krivo mi je bilo i teško, a njemu još teže - bila je iskrena pevačica, pa dodala:

- On nikada nije hteo da nosi moje slike sa sobom na put. Nikada moja pisma i crteže nije hteo da nosi jer mu je bilo jako teško. Jednom je išao na put i nacrtala sam crtež "tata i ja" i nije hteo da uzme, ali dok je pričao sa mamom ja sam se ušunjala u kamion i ostavila sam mu namerno. Posle mi je rekao da kada ga je našao da se raspao od plakanja i vrlo brzo posle toga je prestao da se bavi tim poslom jer nije mogao bez nas. Cela ta situacija gde je on meni celo detinjstvo nedostajao je uticala dodatno da budemo još bliži.

Ponosni tata ćerku stalno prati na nastupima, što Barbari posebno znači.

- Kada je otvorio firmu bio je u kancelariji od 8 do 8 i posao ga je pojeo i desilo se da ga ne prepoznajem. Postao je jako nervozan čovek, a bio je neko ko me je uvek zabavljao. I kada je počeo da ide sa mnom svuda on je počeo da se zabavlja. Sve svoje poslove je stavio po strani i živi novu mladost, a ja sam ponovo dobila svog tatu - rekla je ona u specijalnoj božićnoj emisiji "Moj dan, Blic dan".

Barbara ja za kraj otkrila da joj je najteže u karijeri palo kada su meštani njenog sela ružno govorili o njoj.

- Najteže mi je bilo kada sam se prvi put pojavila u medijima, pa su dolazili u moje selo i neki su govorili ružno o meni bez potrebe. Mnogo je drugačije, jer ja imam tim iza sebe, a i moj otac ide sa mnom na svirke i mnogo je drugačije kada žena koja peva dođe sa ocem na svirku. Moji roditelji su veliki fanovi mog rada. Lepo je i meni je već i prirodno da su oni uvek sa mnom - zaključila je pevačica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading