AMIDŽIĆEVA ŽENA MUČI MUKU U TRUDNOĆI: Javno podelila detalje zdravstvenih problema koji joj prave AGONIJU!

Autor:

Zabava

09.01.2024

08:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trudna supruga Ognjena Amidžića ima problem sa zdravljem!

AMIDŽIĆEVA ŽENA MUČI MUKU U TRUDNOĆI: Javno podelila detalje zdravstvenih problema koji joj prave AGONIJU!

Foto: Instagram.com

Mina i Ognjen

Voditelj Ognjen Amidžić i njegova supruga Mina Naumović Amidžić nedavno su se venčali u tajnosti, odlučivši da taj poseban trenutak zadrže za sebe. Ognjen je potvrdio ovu vest i istakao da su želeli da njihov brak ostane intiman i lišen javne pažnje.

- Mi smo već živeli brak, sada je samo i na papiru. Ja sam želeo da se Mina preziva kao ja i sada nosi moje prezime, to što je ostavila na Instagramu i svoje - to vas laže, da znate (smeh) - otkrio je voditelj.

Mina Naumović Amidžić, koja je bila voditeljka segmetna u Ognjenovoj emisiji "Pazi Mina", odlučila je da se povuče sa malih ekrana nakon saznanja da je trudna. Ona redovno deli detalje iz svog života sa pratiocima na društvenim mrežama, gde je nedavno podelila svoju borbu sa prehladom. Naumovićka je otkrila da je već duže vreme bolesna i sa svojim pratiocima podelila fotografiju inhalatora, uz poruku podrške za sve koji se suočavaju sa istim problemom.

- Prehlada dan 337. Za sve vas prehlađene saputnike - poručila je ona i svojim pratiocima preporučila seriju koju trenutno i sama prati.

Republika

Foto: Instagram.com

Mina Naumović Instagram objava

Ognjen Amidžić je nedavno govorio o sreći zbog Minine trudnoće, ističući da su oboje presrećni zbog ovog divnog događaja.

- Ovo smo baš i želeli i čekali i desilo se, šta reći. Bukvalno presrećan sam. A sa druge strane, ja sam malo sujeveran, ne volim previše da pričam, samo da bi sve bilo okej - rekao je voditelj, prenosi Blic.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading