"DINAMITOM ĆEMO PREORATI STRADUN, A TEBE ĆEMO OBESITI": Gradonačelnik Dubrovnika dobio JEZIVE PRETNJE zbog Čolinog novogodišnjeg nastupa!

Autor:

Zabava

08.01.2024

11:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gradonačelniku Dubrovnika prete zbog nastupa Zdravka Čolića!

"DINAMITOM ĆEMO PREORATI STRADUN, A TEBE ĆEMO OBESITI": Gradonačelnik Dubrovnika dobio JEZIVE PRETNJE zbog Čolinog novogodišnjeg nastupa!

Foto: Profimedia, ATAImages

Mato Franković, gradonačelnik Dubrovnika, dobio je preteće pismo zbog nastupa našeg legendarnog pevača Zdravka Čolića za Novu godinu. Poslali su mu ga hrvatski branitelji Trigovi i 4. brigada Hrvatske.

- Čestitka za dobro jutro od "branitelja" koji se nisu imali hrabrosti potpisati" - napisao je Mato na društvenoj mreži Fejsbuk, te objavio pismo, koje prenosimo u celosti:

- Druže Frankoviću, kad smo mi branili Dubrovnik od četnika i Srbadije 1991. godine, ti današ pozivaš srpske pevače na Stradun kao Zdravka Čolića i druge Cece srpske, koji su pevali na Palama četnicima, sad misliš da ćeš teško zezati hrvatski narod. Posledna opomena, da ćemo preorati dinamitima celi Stradun, a tebe obesiti na jarbol na Stradunu - stoji u ovom pismu.

 

Čestitka za dobro jutro od "branitelja" koji se nisu imali hrabrosti potpisati

Posted by Mato Frankovic on Недеља, 07. јануар 2024.

 

Podsetimo, popularni pevač je 2024. godinu dočekao sa svojom publikom u Dubrovniku. Čolić je na svom Instagram profilu podelio video-zapis u kojem je sumirao utiske sa novogodišnjeg nastupa i izdvojio najzanimljivije trenutke koncerta.

- 30 hiljada ljudi u Dubrovniku sa nama je dočekalo Novu godinu, hvala vam. Nadam se da će vam u 2024. godini prolaziti samo lepe slike - napisao je Čola u opisu snimka.

Prema pisanjima hrvatskih medija, ovo je bio najskuplji doček Nove godine, a kako je pisala "Slobodna Dalmacija", uzeo je čak 130.000 evra za nastup.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading