NIKAD VIĐENE SLIKE POKOJNOG ALEKSANDRA KODIĆA: Harmonikaš otvorio porodičan album, emotivni prizor razara dušu! (FOTO)

Autor:

Zabava

06.01.2024

08:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mirko Kodić ekskluzivno za Republiku pokazao slike sa pokojnim sinom Aleksandrom, koje javnost do sad nije videla!

NIKAD VIĐENE SLIKE POKOJNOG ALEKSANDRA KODIĆA: Harmonikaš otvorio porodičan album, emotivni prizor razara dušu! (FOTO)

Foto: Republika.rs

Mirko Kodić

Čuveni harmonikaš Mirko Kodić u ekskluzivnoj ispovesti za Republiku progovorio je o porodičnoj tragediji koja ga je zadesila pre više od dva meseca, kad je izgubio sina Aleksandra, koji je zaspao i nije se probudio. Kodić je za naš portal otkrio pozadinu ovog tragičnog događaja, te rekao kako će najradosniji hrišćanski praznik dočekati bez naslednika.

Mirko nam je otvorio porodični album i sa nama ekskluzivno podelio fotografije koje nikad nisu viđenje, a možete ih pogledati u galeriji u nastavku ovog teksta. 

- Sve je lepo kod mene kući, jedino nema mog Aleksandra. Božić ćemo, kao i svako jutro, dočekati nas dvojica. On mi se na slici smeši, ja napravim kafu, zapalim nam po cigaretu i kažem mu: "Mali, smeješ mi se, nećeš da dođeš." Dešavale su mi se neke čudne stvari u prvih 40 dana, sanjao sam ga. Jednom sam imao cigarete, a nisam imao upaljač. Ujutro, kad sam se probudio, bile su šibice na cigaretama, koje su inače stajale kod njega. Sve je moguće. Moja ćerka Rebeka ne prihvata Aleksandrovu smrt, ona piše neku knjigu, koju nosi sa sobom i na groblje. Interesantno je da piše na engleskom da ne bih ja mogao da čitam, to su, kaže, njena osećanja za brata - rekao je Kodić, pa otkrio kako je njegovog sina uzela Sveta Petka, koja mu je i podarila život, pa objasnio i zašto:


Aleksandrova majka Jasna i ja smo se sedam godina molili Svetoj Petki da dobijemo dete i Sveta Petka nam je uslišila molitve i podarila predivnog sina, koji je i umro na Svetu Petku. Prema nekom mom razmišljanju, Sveta Petka je Aleksandra donela na ovaj svet, ona ga je i odvela negde na neko bolje mesto, gde je Gospod rekao, on neće svašta, a moj sin je bio sve. Svaki dan shvatam da ga nemamo više.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading