ALEKSANDRA PRIJOVIĆ OTKRIVA GDE FILIP PROSLAVLJA NOVU GODINU I ZAŠTO NIJE SA NJOM: Pevačica ima samo jednu želju za 2024!

Autor:

Zabava

01.01.2024

00:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Prijović priprema spektakl, publici najavila nešto neočekivano.

Pevačica Aleksandra Prijović odlazeću 2023. pamtiće po velikom uspehu koji je napravila poslednjih meseci, otkako je krenula da hara po celom regionu turnejom "Od istoka do zapada". Ona je sumirala godinu za nama u razgovoru za Republiku, pa objasnila da je primetila da se ljudi čude što je ovoliko popularna, te i da je za sve i te kako zaslužan njen suprug Filip Živojinović.

Večeras nastupa u Sava Centru, a publika je spremna za spektakularnu noć uz njenu muziku.

Republika

Foto: ST/Branimir Brana Jovanović

Aleksandra Prijović

 

- Reči zaista nisu potrebne. Videli ste sve. Hvala publici što smo zajedno ispunili moj san i što su me svuda divno dočekali. Imam tu sreću da gde god dođem publika bude vesela. Uvek mislim da ne može bolje i jače, ali me publika uvek iznenadi. Ne mogu to da objasnim - rekla je na početku razgovara.

- Vreme će pokazati da li ću ja da trajem. 2023. godina mi je bila najlepša, kada je karijera u pitanju, samo želim da moji svi budu zdravi i dalje, kao što su i sada. Imala sam uvek velike snove, stiže nova pesma, bio je jači tempo, radila sam, svega je tu bilo, još danas i sutra, pa onda odmaram. Mislim da će Filip doći, trenutno je sa drugarima - otkrila je Aleksandra Prijović za Republiku, koja je bila na licu mesta.

Aleksandra se pojavila u nešto drugačijem izdanju, pa otkrila zašto je skratila kosu:

- Uništila sam kosu, tako da sam odlučila da promenim imidž, malo je drugačije, ali sve kako treba - priznala je Aleksandra Prijović.

Sve je spremno za Aleksandrin nastup, a pevačica garantuje dobar provod i fenomenalnu žurku, što svi očekuju kada je ona u pitanju, s obzirom na dosadašnji uspeh, naročito u 2023. godini.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading