LEGENDA U KRITIČNOM STANJU! Brat OTKRIO - Kajzer Franc ima VELIKIH zdravstvenih problema!

Autor:

Sport

31.12.2023

23:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osvajao je Mundijal i kao igrač i kao selektor sa Nemačkom.

LEGENDA U KRITIČNOM STANJU! Brat OTKRIO - Kajzer Franc ima VELIKIH zdravstvenih problema!

Foto: www.profimedia.rs

Po mnogima jedan od najboljih fudbalera u istoriji, Franc Bekenbauer ima velikih zdravstvenih problema. Naime, kako je otkio njegov brat Valter, legendarni "Kajzer Franc" ima Alchajmerovu bolest, koja se u međuvremenu znatno pogoršala.

- Ne oseća se dobro. Ako bih vam rekao da je dobro, lagao bih, a ja ne volim da lažem - rekao je Francov rođeni brat u dokumentarcu pod nazivom "Bekenbauer".

Valter je takođe naveo da Bekenbauer ne može samostalno da donosi odluke.

 

 

- Zdravlje mu jako nestabilno. Svaki šok bi po njegovo telo mogao biti fatalan. Ne može samostalno da dodnosi odluke i pamćenje mu je oštećeno - pisao je za nemački list "Bild".

Podsećanja radi, Francu Bekenbaueru je za rukom pošlo da trijumfuje na Mundijalu i kao fudbaler 1974.godine , a potom i kao trener 1990.

Kao igrač nastupao je samo za tri kluba: minhenski Bajern 13 godina (427 utakmica, 60 golova), Hamburger SV (od 1980. do 1982.) i u dva navrata za Njujork Kosmos (1977-1980 i od 1983.) u kome je završio blistavu karijeru.

Bio je selektor Zapadne Nemačke (od 1984. do 1990.) sa kojom je pokorio svet, trener "svog" Bajerna i sportski direktor Olimpika iz Marselja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading