ŠOK KRAJ JOŠANICE! Novi Pazar uručio OTKAZ treneru!

Autor:

Sport

31.12.2023

18:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Plavo-beli traže novog trenera.

ŠOK KRAJ JOŠANICE! Novi Pazar uručio OTKAZ treneru!

Foto: Starsport

Uprkos sjajnim rezultatima u jesenjoj sezoni i deobe na visokom četvrtom mesta tabele Superlige Srbije sa 29 bodova, Novi Pazar je odlučio da promeni trenera tokom zimske pauze.

"Plavi" su jesenas pružali fenomenalne igre, što ih je svrstalo odmah iza večitih rivala, TSC i Čukaričkog s kojim imaju isti bodovni saldo, ali je i pored dobrih rezultata rukovodstvo kluba sa Jošanice odlučilo da se zahvali na saradnji dosadašnjem šefu struke Siniši Dobrašinoviću.

Novopazarci su u novu sezonu ušli sa velikim ambicijama, a u prilog tome govore i letošnja pojačanja. Opremu Novog Pazara zadužili su Sejduba Suma, Marko Šćepović, dok je kao najveće pojačanje u bogatoj istoriji kluba predstavljen nekadašnji reprezentativac Srbije, Adem Ljajić.

Foto: youtube.com/printscreen

Adem Ljajić slavi gol

Sada će u evropske kvalifikacije pokušati da ih odvede drugi trener. Sa druge strane, Dobrašinović je na klupi pomenutog kluba proveo četiri meseca i predvodio klub na 15 mečeva.

Tokom tog perioda, uspeo je da upiše osam pobeda, jedan remi, uz šest poraza. Novi Pazar je, ujedno, stigao i do same završnice Kupa Srbije, pa će mu rival u četvrtfinalu biti Radnički 1923. Meč na kragujevačkom "Čika Dači" igra se 10. aprila naredne godine. 

Inače, fudbaleri Novog Pazara pripreme za nastavak sezonu počinju 8. januara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading