HAOS NA VOŽDOVCU! TUČA na terenu, Adem LJAJIĆ želeo na tribinu da se OBRAČUNA S NAVIJAČEM!

Autor: M. M.

Sport

10.12.2023

19:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Domaći slavili sa 1:0.

HAOS NA VOŽDOVCU! TUČA na terenu, Adem LJAJIĆ želeo na tribinu da se OBRAČUNA S NAVIJAČEM!

Foto: Starsport

Fudbaleri IMT-a pobedili su večeras na domaćem terenu, krovu Tržnog centra na Voždovcu, ekipu Novog Pazara sa 1:0, u meču 18. kola Superlige Srbije. Strelac pobedonosnog gola bio je Miloš Luković u 46. minutu, a duel su obeležile velike čarke kako na terenu, tako i na tribinama među malobrojnom publikom.

Foto: Starsport

Incidenti na "krovu"

Finiš meča između IMT-a i Novog Pazara obilovao je tenzijama. Prvotimac gostujućeg tima Ebenezar Anana ušao je u sukob sa rezervistima IMT-a posle duela sa Radočajem.

Ubrzo su se umešali svi igrači na obe strane, a jedan od najratobornijih je bio Adem Ljajić, koji je davio jednog od fudbalera domaćeg tima.

Foto: Starsport

Incidenti na "krovu"

U jednom trenutku je bivši reprezentativac Srbije pokušao da se popne na tribinu i obračuna sa jednim navijačem.

Foto: Starsport

Incidenti na "krovu"

IMT je zabeležio petu pobedu u prvenstvu i sa 17 bodova zauzima 12. mesto na tabeli. Novi Pazar je na petoj poziciji sa 26 poena.

U narednom kolu, IMT će gostovati Čukaričkom, dok će Novi Pazar dočekati Radnik.

Bio je to poslednji meč nedeljnog programa u Superligi Srbije. Prethodno je Čukarički slavio u Ivanjici protiv Javora rezultatom 2:1, dok su Radnik i Voždovac u Surdulici podelili plen i osvojili po jedan bod - 1:1.

U ponedeljak su na programu mečevi između Radničkog i Partizana u Nišu, odnosno Vojvodine i Napretka na stadionu "Karađorđe" u Novom Sadu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading