PAZARCE KOŠTAO MEČ PROTIV PARTIZANA: Iako su igrali pred PRAZNIM TRIBINAMA, DRAKONSKI su KAŽNJENI zbog INCIDENATA!

Autor:

Sport

23.11.2023

16:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uvrede članovima FK Parizan ispraznile stadion.

PAZARCE KOŠTAO MEČ PROTIV PARTIZANA: Iako su igrali pred PRAZNIM TRIBINAMA, DRAKONSKI su KAŽNJENI zbog INCIDENATA!

Foto: Starsport

Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije kaznila je Novi Pazar sa pet utakmica bez publike zbog nedoličnog ponašanja domaćih navijača nakon meča sa Partizanom.

Susret je odigran 6. novembra, a prisustvo publike je bilo zabranjeno. Ipak, domaći navijači su napravili nove incidente zbog kojih je klub zaradio dodatnu suspenziju.

Podsetimo, Novi Pazar je nakon meča sa Vojvodinom kažnjen utakmicom suspenzije, uslovno pet a već su u narednom kolu protiv Partizana, domaći navijači napravili nove incidente zbog kojih je klub kažnjen.

Na meti publike se našao strateg Partizana, Igor Duljaj.

Meču sa crno-belima prisustvovalo je znatno više ljudi od broja (150, uključujući igrače i stručni štab obe ekipe), dozvoljenog prilikom odigravanja utakmica bez publike. Upravo su oni posle utakmice vređali i provocirali trenera Partizana Igora Duljaja, a prilikom izmene i pogrdno skandirali prvotimcu Beograđana, Birbasu Nathu. Pored ovoga zabeleženi su i neprihvatljivi postupci i transparenti sa jasnom političkom i verskom konotacijom - navodi se u obrazloženju FSS-a.

Podsetimo, na udaru se našao trener crno-belih Igor Duljaj, kojem su domaći navijači sramotno skandirali. Naime, dok je davao izjavu za TV, s tribina su se mogli čuti primitivni povici "Žena ti je ku*va, Igore".

 

 

U svakom slučaju, drakonska kazna za PAzarce koji će morati bez podrške u narednih pet mečeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (2)

Loading
UDBASKA DEMAGOGIJA MULJANJA

04.12.2023 18:17

OVA JE KAZNA DA SE ZVEZDI OLAKSA GOSTOVANJE. SVE JE SMISLJENO.

KOJE SCENARIO

04.12.2023 18:18

NAMERA JE BILA DA I ZVEZDA IGRA BEZ PUBLIKE. SVE JE REZIRANO U KORIST MEZIMICE !