TERZIĆ OTVORENO O PREDSEDNIKU VUČIĆU! Nikad nam nije pomagao više nego Partizanu! Evo i zbog ČEGA!

Autor:

Sport

31.12.2023

17:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Generalni direktor Crvene zvezde pričao je o dešavanjima unutar kluba.

TERZIĆ OTVORENO O PREDSEDNIKU VUČIĆU! Nikad nam nije pomagao više nego Partizanu! Evo i zbog ČEGA!

Foto: Starsport

Alfa i omega crveno-belih Zvezdan Terzić ispričao je u intervjuu za "Kurir" na kakvim je relacijama sa predsednikom Srbije, Aleksandrom Vučićem.

- Sva ta priča da Crvena zvezda muze državu, sve je to laž! Sve što država da Crvenoj zvezdi, da i Partizanu. Odnosno, prvo da njima, pa tek onda nama. Aleksandar Vučić jeste veliki navijač Crvene zvezde! On to ne krije, odrastao je na severnoj tribini, često dođe da gleda utakmice klub. On je moj prijatelj i brat i neizmernoi ga volim. Ali, kao odgovoran čovek, nikada ne bi dozvolio da zloupotrebi svoju funkciju da se pomaže Crvenoj zvezdi, više nego Partizanu. Nikad! Nikad! Niti bih ja to od njega ikada tražio - rekao je Terzić za "Kurir" i nastavio:

- Sve te zlonamerne priče mnogo štete Crvenoj zvezdi. Sve je to delo spin majstora iz Partizana. Prvo, navlače bes velikog broja navijača Partizana protiv države. Opet, rukovodstvo FK i KK Partizan su u velikom broju slučajeva isticali da dobijaju veliku pomoć od strane države. Da ne bi mogli da opstanu bez pomoći države. Zna se vrlo dobro da je FK Partizan tri godine dobio pomoć od države za licencu, za UEFA takmičenja. Kako će to izgledati u martu, videćemo.

Foto: Starsport

Zvezdan Terzić, generalni direktor Crvene zvezde

Osvrnuo se potom i na činjenicu koliko država Srbija pomaže klub s Marakane. Ipak, široki auditorijum biće iznenađen njegovim rečima:

- Mi smo ovde razapeti između neralnih očekivanja i malih mogućnosti! Razumem armiju navijača, milione njih. A, niko od njih se ne zapita kako je onom Terziću kad dođe svaki dan na posao. Kako da nađe pare za takvu mašineriju? Evo, kazaću vam, otvoreno, iskreno. Nama je potrebno 4.000.000 evra mesečno da bi klub živeo! To vam je 48 do 50 miliona evra godišnje. Naš realan izvor prihoda je nula! Svi su nam varijabilni! Imamo 5.000.000 od Gasproma, što je sigurno i ništa više. Nijedna državna kompanija nije sponzor Zvezde. Čak je i taj ugovor sa Telekomom istekao u avgustu mesecu i nije potpisan novi, a mi smo i dalje nastavili da ih reklamiramo, čak i u Ligi šampiona. Država jeste donirala i Crvenoj zvezdi i Partizanu po 3.000.000 evra. Isto, potpuno isto. Mi poslujemo transparentno - istakao je Zvezdan Terzić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (2)

Loading
Neko

31.12.2023 18:35

Žao mi vas što ste poštenjačine. Verovatno je tu kućno vaspitanje.

Sara

31.12.2023 18:45

Predsednik pomaže svojoj državi i narodu. Svako će imati pomoć od države! Važno je da zajedno napredujemo i da uspemo! Živela Srbija!