OVAKO JE IZGLEDAO SPEKTAKULARNI VATROMET NA KULI BEOGRAD: Nebo obasjavali i specijalni efekti (VIDEO)

Autor:

Vesti

01.01.2024

00:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Grad Beograd je odlučio da se odrekne tradicionalnog vatrometa kako bi pružio podršku svojim četvoronožnim sugrađanima - kućnim ljubimcima.

OVAKO JE IZGLEDAO SPEKTAKULARNI VATROMET NA KULI BEOGRAD: Nebo obasjavali i specijalni efekti (VIDEO)

Foto: TANJUG/ MARKO ĐOKOVIĆ

Do sada neviđen spektakl priređen je posetiocima Beograda na vodi. Spektakularan vatromet i senzacionalni svetlosno-muzički performans sa Kule Beograd oduševili su sve prisutne.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MOJ BEOGRAD (@moj_beo_grad_)

Svečano obeležavanje Nove 2024. godine u Beogradu započelo je spektakularnim vatrometom iznad reke Save, u kombinaciji sa sjajnim svetlosnim efektima.

 

Manifestacija pod nazivom "Novogodišnji spektakl sa kule" na Sava promenadi okupila je mnogobrojne posetioce koji su sa oduševljenjem dočekali prve sekunde nove godine.

Grad Beograd je odlučio da se odrekne tradicionalnog vatrometa kako bi pružio podršku svojim četvoronožnim sugrađanima - kućnim ljubimcima. Umesto vatrometa, na trgu se čula muzika, odjekivali su zagrljaji i povici okupljenih, stvarajući jedinstvenu atmosferu radosti i zajedništva.

 

 

Komentari na društvenoj mreži su neverovatni, većina piše da je Beograd prava svetska metropola ove godine!

 

 

Podsetimo, doček Nove 2024. godine u Beogradu na vodi počeo je malo posle 20.30 nastupom pop pevačice Sare Jo na velikoj pozornici kod Savskog mosta. Posetioci su u većem broju pristigli na koncertni prostor gde ih je je dočekao nastup pop grupe Frajle, a od 23 sata na pozornici je zasvirao trubački sastav Dejan Petrović big bend, sa kojim se dočekala 2024. godinu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading