BEOGRAD ĆE ZA DOČEK BITI CENTAR SVETA: Za jedno mesto u gradu vlada neviđeno interesovanje!

Autor:

Vesti

30.12.2023

16:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Novu godinu, upravo sa ovog mesta zakoračiće brojne zvezde, sportisti, glumci, ali i svi ostali koji su na vreme rezervisali svoje mesto za “najluđu noć” u Remiks Gastro baru.

BEOGRAD ĆE ZA DOČEK BITI CENTAR SVETA:  Za jedno mesto u gradu vlada neviđeno interesovanje!

Foto: ST/Nemanja Pančić

Doček Nove godine u Beogradu podjednako privlači pažnju ljudi koji u njemu žive, ali i gostiju koji već tradicionalno, desetinama godina u nazad staru godinu ispraćaju u glavnom gradu Srbije.

Beograd na vodi je pripremio sjajan program za one koji se odluče za doček pored reke, Trg republike ove godine rezervisan je za kičeraj i turbo-folk, a za jedno mesto u gradu vlada poseban interes, kako među strancima, tako i među domaćim gostima. U Novu godinu, upravo sa ovog mesta zakoračiće brojne zvezde, sportisti, glumci, ali i svi ostali koji su na vreme rezervisali svoje mesto za “najluđu noć” u Remiks Gastro baru.

 

 

 Ako se svemu tome doda gastro ponuda jednog od najlepših ugostiteljskih objekata u gradu, naročito novogodišnja ponuda jela, na sve ovo ne treba dodavati apsolutno ništa, osim da pokušate da pronađete svoje mesto u REMIKS GATSRO BARU ukoliko je to još uvek moguće, a ukoliko uspete, ne preostaje nam ništa drugo nego da vam poželimo sve najlepše u nastupajućoj godini, jer doček će svakako biti bolji nego što možete i da pretpostavite.

BONSU VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading