KEVIN PANTER NIKAD ISKRENIJI! VRATIO SAM SAMOPOUZDANJE PRELASKOM U ZVEZDU MERIDIANBET! Borio sam se sa DEPRESIJOM!

Autor:

Sport

30.12.2023

16:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Istakao je da mu je prvi dolazak u Beograd bila jedna od najvećih odluka u karijeri.

KEVIN PANTER NIKAD ISKRENIJI! VRATIO SAM SAMOPOUZDANJE PRELASKOM U ZVEZDU MERIDIANBET! Borio sam se sa DEPRESIJOM!

Foto: twitter.com/KK Partizan

Kevin Panter je napravio pravi potres u košarkaškom svetu kada je nakon epizode u Milanu rešio da se vrati u Srbiju, ali u crno-beli deo Beograda. U Partizanu igra najbolju košarku u karijeri, dobio je ulogu kapitena, simpatije svih navijača i čini se da ne namerava da stane. Ali, nije sve uvek bilo tako sjajno i bajno.

- Nisam želeo da idem iz Atine, u to vreme sam prolazio kroz dosta toga, čak i depresiju. Ali, to je jedna od najvećih odluka u karijeri, odlazak iz Olimpijakosa u Beograd. Vratio sam svoju igru, povratio samopouzdanje. Igrao sam 12 utakmica za taj tim i potom je usledila pandemija koronavirusa. Ali, igrao sam sjajno u tih 12 utakmica, rekao je Panter u podkastu Rip & Go.

Republika

Foto: Starsport

Kevin Panter u crveno-belom dresu

To mu je pomoglo da izbori naredni angažman i bolje se pozicionira na mapi na kojoj je kasnije bio MVP finala ABA lige u finalu upravo protiv Zvezde Meridianbet, a u dresu njenog najvećeg rivala.

- Agent mi je rekao da zna da ne želim da idem iz Atine, ali da moram. Izgubićeš, ali ćeš igrati i brzo ćeš to vratiti. I bio sam u "fazonu": ‘U redu, šta god’. I zbog tih 12 utakmica sam dobio ugovor u Milanu. Ne bih prešao u Milano da sam ostao u Olimpijakosu. Odigrao sam dobro 12 utakmica i zato sam dobio ponudu Milana, objasnio je Panter.

On je na tih 12 utakmica u Evroligi za crveno-bele prosečno imao po 15,9 poena i trojke je ubacivao sa neverovatnih 48,1 posto uspešnosti. Samo jednom je imao manje od deset poena na utakmici i bilo je to protiv Žalgirisa kad je ubacio pet poena.

- Malo smo pričali sa Fenerbahčeom u Turskoj, pričali smo sa nekoliko evroligaških timova, tim iz Beograda je želeo da me vrati, ali u principu Milano je bio najozbiljniji i želeo sam tamo da odem, naveo je Panter.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading