NEVEROVATNI PRIZORI: Pogledajte kako je Beograd dočekao Novu 2024. godinu!

Autor:

Vesti

01.01.2024

00:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novogodišnji spektakl na Savi

NEVEROVATNI PRIZORI: Pogledajte kako je Beograd dočekao Novu 2024. godinu!

Foto: printskrin

 

Svečano obeležavanje Nove 2024. godine u Beogradu započelo je spektakularnim vatrometom iznad reke Save, u kombinaciji sa sjajnim svetlosnim efektima. Manifestacija pod nazivom "Novogodišnji spektakl sa kule" na Sava promenadi okupila je mnogobrojne posetioce koji su sa oduševljenjem dočekali prve sekunde nove godine.

 

 

 


Grad Beograd je odlučio da se odrekne tradicionalnog vatrometa kako bi pružio podršku svojim četvoronožnim sugrađanima - kućnim ljubimcima. Umesto vatrometa, na trgu se čula muzika, odjekivali su zagrljaji i povici okupljenih, stvarajući jedinstvenu atmosferu radosti i zajedništva.

 

 


Doček Nove godine na Trgu Republike

Zvanični program proslave Nove godine na Trgu Republike u Beogradu privukao je više hiljada građana, kao i brojne strane turiste. Uz nastupe estradnih umetnica Milice Todorović, Anđele Ignjatović i Sandre Prodanović, atmosfera je bila nezaboravna.



Program na Sava promenadi

Pored centralnog trga, doček Nove godine bio je organizovan i na "Sava promenadi". Manifestaciju "Novogodišnji spektakl sa kule" otvorila je grupa Frajle, dok su se na bini smenjivali talentovani izvođači poput pevačice Sare Jovanović i trubača Dejana Petrovića sa Big Bend-om.

U kafanama širom grada odjekivale su zdravice i kucanje, dok su ulice ispunile zvuci trubača, stvarajući neponovljivu atmosferu proslave Nove godine. Ova spektakularna proslava obećava sjajan početak nove 2024. godine za sve Beograđane i posetioce.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading