"POPILI SMO RAKIJU PRVI PUT"! Nećete verovati kako su se turisti iz Indije proveli u Skadarliji pred doček Nove godine! (VIDEO)

Autor:

Vesti

31.12.2023

22:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U susret novoj godini: Iskustva turista u Skadarliji

Skadarlija, poznata i kao boemska četvrt Beograda, privlači turiste iz celog sveta svojom autentičnom atmosferom i bogatom istorijom. Uoči dočeka nove godine, ova četvrt je posebno živopisna, a mi smo imali priliku da porazgovaramo sa parom iz Indije koji su posetili ovo čarobno mesto prvi put.


Oni  su oduševljeni atmosferom Skadarlije, ističući da su dočekani sa izuzetnim gostoprimstvom koje su do sada retko doživeli.

- Da prvi put smo u Beogradu, i stvarno se osećamo kao da smo kod kuće kuće. Ovo je više od onoga što smo očekivali


Osim toga, par je istakao da im je ovo prva poseta Beogradu i da su impresionirani arhitekturom i duhom grada.

- Provodim se lepo, želimo svima u Srbiji i širom sveta srećnu Novu godinu. Večeras smo imali koncerte, tako da je vreme da popijemo kafu. Popićemo i neko žestoko piće - kaže član trubačkog orkestra"Šampioni" za portal Republika.rs

- Pa ko šef orkestra ja sam zadužen za večerašnju Novogodišnju noć. Imamo dosta nastupa, bićemo u Hotelu Hilton, Garden, Mali Vrabac, Velika Skadarlija...


Pored parova iz inostranstva, Skadarlija je privukla i mnoge domaće posetioce, među kojima je bio i jedan Crnogorac sa svojom porodicom.

- Mi smo iz Crne Gore, i došli smo ovde za Novu Godinu. Za praznike godinama unazad, sigurno desetak godina smo ovde. Poslednjih dva - tri dana obišli smo dosta oseća se prijatna atmosfera. Puno je stranaca, grad je spremno dočekao turiste.

Uoči dočeka nove godine, Skadarlija je mesto koje okuplja ljude različitih kultura i uzrasta, stvarajući jedinstvenu atmosferu koja ostavlja nezaboravne utiske na sve posetioce. Ovo mesto, sa svojom autentičnom boemskom dušom, nastavlja da budi radoznalost i oduševljenje kod svih koji ga posete.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading