JOVANA JEREMIĆ SPREMNA ZA LUDU NOVOGODIŠNJU NOĆ: Večeras će ostvariti Draganu najveću želju, pogledajte u kakvom smo je izdanju zatekli!

Autor:

Zabava

31.12.2023

23:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Jeremić izgleda bolje nego ikada, spremna je za ludu noć.

JOVANA JEREMIĆ SPREMNA ZA LUDU NOVOGODIŠNJU NOĆ: Večeras će ostvariti Draganu najveću želju, pogledajte u kakvom smo je izdanju zatekli!

Foto: ST/Branimir Brana Jovanović

Jovana Jeremić

Voditeljka Jovana Jeremić i njen novi izabranik, Dragan Stanković, odlučili su da dočekaju Novu godinu u Sava Centru uz muziku popularne pevačice Aleksandre Prijović. Jovana je otkrila da je izbor mesta za proslavu Nove godine rezultat njihovog zajedničkog dogovora.

- Zajedno smo se dogovorili. Dragan voli da mi ispuni želje, a ja obožavam Aleksandru Prijović, i prosto, najbolji idu s najboljima - izjavila je Jovana Jeremić, pa otkrila kako ju je Dragan iznenadio.

- Da, Dragan je meni poklonio torbu, a on je od mene... Pa to će večeras - istakla je Jovana Jeremić za Telegraf.

Foto: ST/Branimir Brana Jovanović

Jovana Jeremić

 

Popularnu voditeljku smo uspeli da uhvatimo pred sam početak nastupa Aleksandre Prijović, a Jovana izgleda, kako mnogi zaključuju, bolje nego ikada. Evidentno je da joj nova ljubav izuzetno prija, a glavno iznenađenje za Dragana dolazi tek kasnije, što je atraktivna voditeljka najavila.

Inače, Jovana je dobila Dolce&Gabbana torbicu, koja prema informacijama košta čak 2.500 evra. Ovo otkriva da par uživa u luksuzu i da su spremni da jedno drugom prirede iznenađenja koja su vredna pažnje.

Očigledno je da Jovana Jeremić i Dragan Stanković uživaju u pažljivo biranim trenucima zajedno, te da su spremni da jedno drugom pruže nezaboravne poklone i ispunjavaju želje. Njihova skromnost i ljubav prema kvalitetnim trenucima su evidentni, te nam ostaje da vidimo kako će njihova proslava Nove godine proteći u Sava Centru uz pesme Aleksandre Prijović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading