ADAM ADAKTAR DOBIO AMANET OD NADALINE ZA 2024.: Šok izjavom završava ovu godinu: "ZAŠTO DA TOVARIM MOJU ŽENU, KAD MOGU ZA NOVAC DRUGU?" (VIDEO)

Autor:

Zabava

31.12.2023

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Adam Adaktar otvorio dušu u novogodišnjem intervju za Republiku i otkrio šta mu je baa Nadalina ostavila u amanet.

Čuveni "bog obrva" Adam Adaktar, koji se proslavio i svojim rijaliti-programom koji se emitovao na televiziji Pink, kaže da neće da mu se žena porađa u budućnosti jer ne želi da joj se telo deformiše zbog drugog stanja, pa planira da ubuduće unajmljuje surogat majku. On tvrdi da žena nije fabrika za proizvodnju dece, te je bolje da, ako već ima novca, nađe drugu alternativu.

- Moja deca nisu krštena, ja sam hteo da ako oni budu hteli, da urade sami. Ali me je Nadalina teatralno pozvala u sobu, sela, stavila moju ruku na njeno koleno, da joj obećam nešto, da joj ispunim, amanet mi ostavlja žena. Moram da organizujem krštenje na proleće - rekao je Adam. 

Foto: ST/Vladimir Lukić

Adam Adaktar

 

- Ne bih da sada pravimo još dece, ali hoćemo u budućnosti. U međuvremenu bih voleo i da malo živimo. Nemamo limit za to, voleo bih da imamo dece koliko možemo. U nekoj budućnosti bismo voleli da uzmemo surogat majku, to nam nije strano i želeli bismo da se  Anđela odmori malo i da neko drugi obavi taj posao umesto nje. Ona ima tri carska reza i mislim da bi nam to bio pametan potez. Više ona neće rađati. Kad čitam komentare na društvenim mrežama o svojim šokantnim izjavama, ne uzbuđujem se oko toga. Žena nije fabrika i posle porođaja se raspadne! Retke su one koje izgledaju dobro posle porođaja, većini žena se stvarno drastično promeni telo. Zašto bismo tovarili ženu dok ne pukne ako možeš za novac da tovariš neku drugu? Sad postoje žene koje su plaćene za to i to je odlično. Ona dobije odlične pare za to. Neke rađaju za džabe, ali da ne ulazimo dublje u ovu temu - rekao je Adam.

Adaktar je potom otkrio da će nastaviti da snima rijaliti "Adaktarovi" i sprema mnogo iznenađenja:

 

 

- Nastavićemo sa snimanjem našeg čuvenog rijalitija i sad se traži kuća u kojoj ćemo sve da obavimo. Biće u domaćoj produkciji i mislim da će biti baš gledano. Ne štedim novac kad hoću nešto sebi da priuštim ili porodici. Nisam toliko upućen u cene kad je u pitanju domaća kupovina, ali sam se, na primer, pre neki dan šokirao činjenicom da je mleko 300 dinara. Prolazio sam pored rafova i nisam mogao da verujem šta vidim! Mleko ne vredi tolike pare, znamo da ne može da bude neštašica jer imamo mleko u prahu. Ne znam zašto se to dešava, ali dobro. Inače kupujem sve što mi se sviđa, ne gledam cene non-stop. Punim korpe i platim koliko je potrebno. To je sve. Znam samo da su cene mnogo više danas nego kad sam ja bio mali, tako da tu paralelu mogu da podvučem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading